(Los audios en lengua Catalana son traducidos progresivamente al idioma Español)

martes, 8 de agosto de 2017

La Vida Oculta i els Misteris de la Creació !



(Egregors 1ª part)


Aquest tema te una gran importància no solament des de l'angle científic sinó també des de el psicològic. Doncs un Egregor és un nucli de substància psíquica amb un centre de consciència dèvica.
Què son les forces dèviques ? n'hem parlat en altres apartats d'aquest bloc... Son les reaccions de l'espai a qualsevol dels estats de consciència humà. 
Amb això volem dir que els egregors son creacions típicament humanes.
Tots els egregors son formes psíquiques, però no totes les formes psíquiques son egregors.
L'egregor és l'obra individual o col.lectiva de la humanitat   que crea el seu destí o karma. En general moltes persones quant es parla del karma creuen que és quelcom imposat al marge de la seva voluntat, que els obliga a viure i a seguir per uns camins que no  en escollit ells. 
Però el  karma l'ha creat el jo a través del temps, és el fruit de les seves pròpies obres, i és el mateix home que amb el temps, s'ha d'alliberar del seu destí.

Quant parlem del karma hem de referir-nos especialment als egregors que constitueixen la cultura, las civilitzacions i la historia de la humanitat. No pensem que el karma ens bé de la divinitat. Nosaltres,  la humanitat,  som la seva representació i com a tals tenim un poder creador (encara que limitat) que utilitzem generalment  de forma inconscient. El quart regne de la naturalesa, l'humà,   és el centre de l'evolució planetària, el regne que desenvolupa la auto consciència capaç d'utilitzar la seva ment creadora  per atreure de l'espai  tots els egregors que construeix i ha construït a través del temps en col·laboració amb les forces dèviques. 

Aquestes reaccions que provoquem en cada estat de consciència fan que l'evolució vagi endavant, son el motor de la vida. Una vida sense evolució ni consciència no existeix, almenys  des de l'angle psicològic.
No podem concebre la vida,  el karma, l'amor ni la consciència  de  l'individu  sense comptar amb la creativitat. Si som part de la voluntat de Déu, en la mesura que som conscients o inconscients d'aquesta voluntat estem capacitats per crear.
El que anem creant serà positiu o no, segons  els estats de consciència que cultivem amb les nostres relacions socials, familiars, profesionals...
La atracció que els  éssers humans individualment em sentit envers el bé o el mal, ha creat poderosos egregors a través del temps. Un d'aquest egregors el definim esotèricament, com  (el Guardià de les Ombres) i que místicament se'l pot qualificar com la representació dels 7 pecats capitals. 
Per altre part  i establin l'equilibri entre aquesta dualitat, tenim totes les tendències humanes dirigides al bé, constituint una l'altre gran entitat que anomenem (l'Àngel de la Presencia).

Aquestes dues entitats son la cristal·lització del que definim com el bé i el mal.Unes persones es senten atretes pel bé i altres pel mal  i en aquesta polaritat es debat la humanitat en mig d'un núvol de conflictes que veiem per tot arreu.
La finalitat del regne humà és situar-se per sobre d'aquest parell d'oposats. Aquest és el camí que tot espirant espiritual persegueix. Ens preguntem si algun dia ens en podrem alliberar ?
En el cas d'una malaltia, no estem lluitant amb una forma subjectiva sinó que l'egregor és tan objectiu que  quant comença el seu treball, la persona està perduda, perquè l'ànima no ha sabut distingir  entre la malaltia  com símptoma i  la malaltia quant s'ha apoderat  del camp biològic. És aquí on fracassa la ciència mèdica tot i les seves conquestes,  perquè no acaba de penetrar en el món de les energies, en el món de les causes. Està lluitant contra una malaltia i ho fa a l'ombra perquè la malaltia i el dolor és una entitat vivent, creada, gestada i mantinguda per el propi ésser humà i fins que l'home no hagi pogut exclouré aquests egregors creats en el temps en els nivells psíquics, la ciència no trobarà la manera de sol.lucionar els problemes físics i biològics de la humanitat. 

Ens preguntem com pot ser que una malaltia l'haguem vitalitzat nosaltres mateixos?. Hem de saber que no només seguim creant egregors, sinó que estem lluitant amb egregors que van crear  les primeres races humanes i que per les tendències instintives o emocionals desenfrenades  les estem atraient a la nostre vida, quant les hauríem d'haver transcendit.  
El concepte del temps i l'espai no regeix per els egregors ni per les entitats dèviques que els vitalitzen.
Quant arribem a certa etapa evolutiva hem de saber diferenciar un egregor d'un ésser real. Les persones que durant segles en adorat la imatge de Crist, d'un sant, de Buda o d'un líder en qualsevol sector de la humanitat, amb la seva devoció en creat un potentíssim egregor d'aquell ésser, una imatge que no és  real  però que li han donat vida i l'en revestida de les qualitat que se  li en conferit.  
Això és el que ens pot fer pensar fins a quin punt  som o no conscients de la Realitat.  

En el pla psíquic hi ha multitud de formes psíquiques  que no son egregors, això significa que son formes em les quals la humanitat no hi te res a fer ni mai hi podrà lluitar perquè son formes reals.
Però si que podem destruir el fruit de les nostres accions, a tots els egregors que hem creat a través del temps des de la Lemuria i la raça Atlant, constituint nuclis d'energia negativa que estàn imprimint en l'èter un moviment mol difícil de control.lar.
Si reflexionem sobre el que comporta el dolor, la ira, l'odi , la gelosia, tot el que podem entendre com defectes humans, tindrem una idea mol ajustada de la veritat.

                                                               
Marta Parramon


7 comentarios:

  1. 'La finalidad del reino humano es situarse por encima de este par de opuestos.' Me gusta :)

    Mi abuela Cecilia me decía de pequeño: Hay que intentar situarse por encima del bien y del mal para poder ver las soluciones.

    Hola Marta, me encanto tu escrito y te lo acrezco mucho. Acabo de mandárselo a la mujer que me acompaña para que pueda leerlo cuando sienta el momento. Le hablé de estos temas a raíz de una pelis que vimos siguiendo recomendaciones de su hija... Las dos de: 'Furia y Ira de Titanes'. Un@s se podrán reír quizá, pero me parecieron bastante buenas ambas. Se ve de forma básica pero clara como los seres humanos retroalimentando el bien o el mal, sus miedos o dioses van dando poder a unas u otras fuerzas, según...

    De igual modo luchamos contra una enfermedad, pero bueno, lo dejaste más que claro en tu escrito, y aunque los científicos no lean estos tipos de pensamientos, estoy seguro que por alguna parte -energética- haz ayudado a que estas personas vayan tomando consciencia poco a poco de estos temas y salgan de la sombra en la que se encuentran.

    Un fuerte abrazo. M
  2. Que fotos de flores y plantas más bonitas!
    Vives en un sitio muy especial :)
  3. Tu abuela debia ser una mujer savia y de un gran corazón Marcos.
    Yo no he visto estas películas per por lo que me cuentas describen algo de la realidad esotérica.
    Me encantaria que tu pareja encontrara algo especial que le atrajera la atención en este escrito.
    Estoy segura que más de un científico, conoce de alguna forma lo que se trata aquí. Lo que ocurre es el problema de siempre, el miedo a ser rechazado por quienes investigan todavía centrados en los efectos   olvidan las causas que mueven la evolución.

    Todo pensamiento, cuando lleva impresa un tipo de energías lo suficientemente consistentes no se pierde una vez emitido, sinó que se introduce en los éteres siendo atraído por mentes similares creyendo ser ellas quienes lo han descubierto primero. A veces si y a veces no!.Un pensamiento jamás se pierde y entra a formar parte del inconsciente colectivo de la raza. Es de ahí que extraemos gran parte de los conocimientos e información que seres más avanzados que nosotros en otras épocas u otras razas han plasmado en el espacio. Este es el caso de que dos científicos que vivan en extremos opuestos del planeta, descubran al mismo tiempo algo idéntico.
    Cuando comenzamos a pensar por nosostros mismos, nos volvemos creadores y nuestros pensamientos contribuyen a hacer aavanzar al resto de la humanidad.

    Recuerdo una máxima esotérica que creo que tu también conoces, dice:
    !Siembra un pensamiento y cosecharás un acto
    Siembra un acto y cosecharás un hábito
    Siembra un hábito y cosecharás un carácter
    Siembra un carácter y cosecharás tu destino.!


    Gracias por admirar las flores y el lugar donde vivo.
    En verdad, las energias que se respiran aquí en medio de las montañas transmiten paz i la alegria de vivir, pues el contacto con la naturaleza y los seres que forman parte de ella es cada vez més estrecho.

    Un fuerte abrazo Marcos

    Marta 
  4. Gracias por el artículo Marta.

    Respecto a la cantidad de pensamientos que creemos nuestros y en realidad persisten desde hace muchísimo tiempo en el plano mental, creo ser plenamente consciente de ello. Autoanalizándome y explorándome soy consciente que en determinados momentos acuden a mi mente pensamientos que no pueden ser míos, puesto que la situación, el momento y el mismo pensamiento no concuerdan con mi persona (tanto los de índole positiva como negativa). Es a partir del autoanalísis de uno mismo y de las situaciones que nos toca vivir que podemos compararlos con los conocimientos adquiridos mediante libros, escritos, conferencias, etc. y dar credibilidad a los mismos.

    Es difícil poder tener la mente limpia de pensamientos inútiles, hostiles o negativos, pero hemos de intentar ir en esa dirección y, como han escrito muchos ocultistas, la única manera de vencer a una fuerza es oponer una resistencia igual o superior a la misma y así poder neutralizar la energía negativa hasta eliminarla. De hecho es el mayor problema de la humanidad. Hay mas energía negativa que positiva en el planeta y parte de los problemas en que nos vemos implicados a nivel mundial vienen dados por no poder neutralizar esas energías negativas con pensamientos positivos. Los Maestros ayudan, pero la energía negativa es muy fuerte.

    Un abrazo  








    1. Conocerse a si mismo y saber diferenciar entre nuestros pensamientos y los de los demás indica que ya no formamos parte de la gran masa humana (sin ánimo de menosprecio hacia nadie) y que pensamos por nosotros mismos.

      Te contaré algo que viví hace algunos años cuando entré a comprar en unos grandes almacenes.
      No se en que pensaba en aquel momento, pero yo me sentia bien conmigo misma a pesar de los problemas personales en que me encontraba.
      Al subir por la escalera automática me vino con una gran fuerza un pensamiento que jamás ha pasado por mi mente. "Sentí la urgencia de suicidarme en aquel momento".
      Hacía bastantes años que me dedicaba a enseñar la Filosofia Oculta y estaba muy sensibilizada con los pensamientos de quienes me rodeaban.
      Enseguida supe que alguien que estaba cerca de mi tenia problemas graves.
      Dejando al margen lo que yo pudiera hacer para ayudar de alguna forma a aquella persona, me di cuenta de lo que dices tu, en que los pensamientos de los demás especialmente cuando son intensos los sentimos dentro de nuestra mente como si fueran propios. Nosotros sabemos perfectamente que no lo son, pero la gran mayoría de personas cree que todo lo que le viene a la mente es propio.
      Los casos de suicidios colectivos, suelen ocurrir de esta forma, especialmente cuando se pertenece a una secta y quien la dirige tiene una mente poderosa.

      Te diré lo que yo pienso sobre el hecho de oponer resistencia igual o superior a una energia negativa:
      Desde luego que los pensamientos positivos neutralizan las energias negativas y estoy totalmente de acuerdo contigo en casi todo...

      Desde mi punto de vista la resistencia y la lucha en contra de lo que es negativo, especialmente cuando es creado por el ser humano, crea aún más conflicto. Es como hechar "leña al fuego".
      Las formas de pensamiento negativas o egregores, no pueden ser destruidas si no es con formas de pensamiento positivas. Cada cual lucha con las armas que le son propias, pero la forma de hacerlo debe ser muy distinta. Dos fuerzas enfrentadas conducen a la violencia y ésta no pertenece al comportamiento del alma.
      No te negaré que en cierta etapa avanzada en el Camino se produzcan momentos de enfrentamiento en que tenemos que luchar contra el mal, pero entonces no estamos solos, porqué   tenemos la protección del grupo interno y del Maestro.
      Te diré una frase del Maestro K.H. que yo he repetido alguna vez sobre la pregunta que le formuló uno de sus discípulos sobre como se podia vencer al mal. El Maestro fue muy escueto al contestar:  !Practicando el bien!

      Un abrazo Dani

      Marta

  5. Som creadors sí, però estem massa condicionats encara, tot ens ha ifluit i ens influeix encara a causa de la por a obrir la porta a la nostra llibertat espiritual.
    Pensaments fanátics o súbtils...
    Creacions que surten de dins nostre i a les que moltes persones adoren...
    Potser és tracte de saber cada vegada més si actuem com ànimes o perssonalitat i ser-ne conscients...
    Cada vegada que la LLUM és fa més grans segurament els nostres pensaments són i seràn més auténtics i sabrem diferenciar entre el que és real i el que és irreal.


    Gràcies.
    Petons. 
  6. Si Olga i Carles en realitat l'ésser  humà te un poder que desconeix, per això la falta de responsabilitat és tan gran i per això crea grans conflictes que després atribueix als altres. La ignorància de les lleis ocultes que regeixen el regne humà és la causa de la irresponsabilitat.
    Si volem ser lliures haurem de ser responsables. Si no és així només crearem el caos i la infelicitat.
    La creativitat, sigui per bé o per mal, és el que impulsa l'evolució i el que confereix unes característiques particulars a cada civilització.
    És el producte del lliure albir que tenim els éssers humans i encara que no hi creiem, existeix!, però tenint sempre present que res del que arriba a manifestar-se podria arribar a ser si no fos per aquests eterns companys de viatge que son els Devas constructors.
    Conèixes a si mateix, saber quins son els nostres orígens, és l'objectiu que persegueix la ciència, la religions i cadascun de nosaltres, encara que uns ho busquem en el nostre interior i altres en l'extern.
    Esperem que la llavor que portem tots a dins en forma de Llum germini i un dia no gaire llunyà arribi a fructificar.

    Una abraçada

    Marta


Intervenció Angèlica en els fenòmens parapsicològics !




Actualment la investigació que realitza la ciència parapsicològica ha d'afrontar una serie de problemes que se li presenten a l'hora d'interpretar correctament les formes psíquiques, que en conjunt, formen els ambients psíquics de la humanitat. 
En la seva gran majoria els psicòlegs quant analitzen un cas, general o particular, encara en fan una interpretació que es base en el tradicional i arcaic, per això el problema és més difícil de resoldre quant intenten trobar el significat de les formes creades que hi ha en l'ambient astral o psíquic.
Un dels grans problemes és que el cos astral dels éssers humans actualment encara posseeix  un gran poder a l'hora de crear formes, degut a la tendència emocional i de desitjos incontrolada. 

El cos astral emet unes  potents vibracions  que impregnen l'espai d'energies perjudicials i que al agrupar-se produeixen  formes astrals mol nocives que es mantenen sobre l'aura planetària condicionant els desitjos, les emocions i els pensaments dels éssers humans. 
Però com ja sabem, el principi de dualitat existeix en tots els nivells i estats de consciència dins d'aquest univers i per tant, també es produeixen reaccions astrals que atrauen energies psíquiques de caràcter positiu, que al precipita-se sobre l'aura planetària creen sentiments, emocions i  impulsos de bona voluntat que son exterioritzats per aquells éssers humans integrats espiritualment.

En cada investigació i estudi  parapsicològic realment seriós s'haurà de tenir en compte l'existència i activitat d'aquestes aglomeracions d'energia psíquica que es troben en certs nivells del pla astral i reconèixer que la seva radiació i influència magnètica es reflecteix en tots els sectors de la vida organitzada de la humanitat, especialment en aquelles persones que son potentment  psíquiques en els seus diferents nivells d'expressió i estats de consciència. 
Si això es té en compte s'establiran les bases d'una nova investigació científica de l'estudi de la parapsicologia, dels fenòmens psíquics de caràcter inferior i nocius que son mes frequents  degut a l'escassa evolució mental i psíquica de la humanitat i els de tipus superior sorgits de la activitat emocional dels éssers humans dotats d'una elevada integració espiritual.  

Si no es fa aquesta classificació entre les diferents formes psíquiques no serà possible explicar de forma convenient alguns dels fenomens parapsicològics que s'estan estudiant actualment, així com els que s'aniran produint a mesura que la humanitat evolucioni. 
Quan existeixi un control de les tendències psíquiques i s'elevin les energies del plexe Solar al centre Ajna, des de on s'ha d'expressar la personalitat integrada, es tancarà la corrent d'energia psíquica que prové dels nivells inferiors del pla astral, llavors s'obriran les portes a noves avingudes que donaran accés els nivells superiors on es captaran les energies de bona voluntat i les noves i més gratificants formes psíquiques creades pels deves dels nivells astrals més subtils. 

Per això és del tot necessari un rigorós control astral per part dels investigadors en el camp de la Parapsicologia, especialment en aquest moments de gran  tensió psíquica i dràstiques transformacions planetàries. 
És l'única manera que es podrà extreure l'autèntic significat de tots els nivells del psiquisme, doncs fins ara la investigació parapsicològica només s'ha limitat a analitzar alguns dels fenomens psíquics que es produeixen en els baixos nivells del pla astral. 
En realitat per la seva naturalesa, aquest  fenomens així com la mediumnitat corrent i les materialitzacions físiques només representen  reaccions magnètiques produïdes en l'ambient astral per els éssers humans, aquests ambients son reconeguts com " llocs altament psíquics" i també, els que es realitzen de forma espontània en certs llocs de la Naturalesa en els que per existir un camp magnètic apropiat es produeixen fenomens  paranormals que atrauen la atenció de les masses  i son motius d'interès per els investigadors parapsicològics. 

Tota manifestació psíquica es produeix en l'èter, és el que condiciona qualsevol tipus de manifestació psíquica sigui quin sigui el seu caràcter i significat. l'èter és la substància universal que està en la base de la creació de totes les formes psíquiques, i que generen fenomens parapsicològics, tenint en compte que aquestes formes son construïdes pels deves quant condensen l'energia psíquica.   
Aquesta afirmació hauria de ser considerada essencial en l'estudi parapsicològic, sigui quin sigui el nivell on es produeixi i des de aquest punt de vista, s'hauria d'admetre que  qualsevol fenomen psíquic ha de ser inclòs  dins de l'espai de les grans zones astrals,  on el regne angèlic hi està polaritzat. 

És necessari  explicar de forma correcte els  grans o petits efectes parapsicològics, però  només serà possible si l'investigador decideix  penetrar en les noves dimensions ocultes i aprendre a extreure d'elles tots els possibles significats mentals.
Així serà possible  conèixer la causa de tots els fenomens psíquics  i no solament estudiar els seus efectes en els ambients socials del món, particularment en els éssers humans. Tota forma de psiquisme i tot fenòmen
és un resultat de l'activitat dels deves que ocupen els èters de l'espai. La seva missió és materialitzar els impulsos magnètics humans, transformant l'energia en matèria,
densificant-la fins l'extrem de construir amb ella tota mena de formes i de situacions en l'ambient psíquic de la humanitat. 

En aquestes formes psíquiques a més de ser produïdes per persones de tendències astrals  de baixa vibració s'hi han d'afegir les de certs animals (considerats altament psíquics) com els gats, les serps, certes aus nocturnes com son els mussols.  
El resultat d'aquesta densificació dels èters
o energia  psíquica és l'Ectoplasma, la condensació de l'energia etèria per efecte de la pressió dèvica dels nivells inferiors del Pla astral, fins crear formes objectives de gran
solidesa i persistència. 
Des de el punt de vista esotèric, aquestes formes o materialitzacions son un perill per la integritat espiritual del món, doncs estan enllaçades a altres etapes d'evolució planetària que hauria de haver estat transcendides fa mol de temps.  
La missió futura dels investigadors en la parapsicologia serà "la destrucció d'aquestes formes" i no solament l'estudi dels fenòmens que provoquen en l'èter.
En els moments actuals aquest  estudi preliminar és necessari, però no s'ha d'oblidar que l'activitat essencial  de servei consisteix en " purificar l'ambient astral del món"  

Si deseais ampliar el tema os recomiendo la 
"Trilogía sobre los Ángeles de Vicente Beltran Anglada.


Marta Parramon

5 comentarios:


  1. Complexe i interessant tema Marta. Gràcies un altre cop més per afegir una mica més de coneixement a les nostres ments.

    Una abraçada
  2. Aquest no és dels temes que prefereixo tocar Dani, però com que tot el món ocult està entrellaçat amb la vida dels éssers humans, crec que també s'ha de conèixer i intentar comprendre el perquè de moltes coses que ens passen.

    Gracies pel teu interès

    Una abraçada

    Marta
  3. Muy interesante. Un fuerte abrazo Marta.
  4. Gracias Marcos por tu interés en compartir.

    Conocí a Vicente Beltran Anglada hace más de veinte años i formé parte de su grupo esotérico. Tuve la "suerte" de que mi destino se cruzara en su camino y aprendí muchísimo a su lado hasta que falleció, despertando una parte de mi misma de la cual yo no era totalmente consciente.
    Era un ser espiritual extraordinario como puede verse al leer sus libros, y también como persona.

    Tengo en mi poder una gran cantidad de charlas y conferencias suyas grabadas en cintas de casette, que al escucharlas, me llevan a aquellos tiempos tan extraordinarios para todos quienes le conocimos de cerca.

     Un fuerte abrazo.

    Marta
  5. Purificar el nostre món astral individual ajudarà cada dia en una nova naixença del astral del món grupal.
    Sortir de l'esfera de maya per anar al món del despulladament total per veure i conèixer altres noves latituds.

    Gràcies.
    Petonets.

Formes psíquiques creades per les Races ! (Egregors 1ª part)

    

(Egregors 1ª part)



Com ja varem comentar en l'article anterior  els egregors son entitats psíquiques creades per l'home que viuen i es mouen dins dels diferents tipus d'èter que constitueix l'espai planetari.

Els egregors es troben en tots els ambients, en les grans concentracions socials, en les petites comunitats, en els ambients familiars... Allà on participi  de forma activa l'ésser humà s'hi construeixen egregors creats per les bones o per les males accions de l'home.

Els egregors provinents de les primeres sub- races, anteriors a la nostre, la Lemur i la Atlant, des de que l'home es va individualitzar, en perdurat en el temps, degut a la identificació de les civilitzacions actuals amb aquelles tendències ancestrals. 

També si han d'afegir els egregors més recents creats per les primeres sub- races de la raça Aria.

Cadascuna d'aquestes races  ha desenvolupat el seu propi estat de consciència , avançant sempre en sentit ascendent o descendent, però sense lliurar-se de les conseqüències dels seus actes que en una etapa de la seva història evolutiva se li presentaran de nou per ser transcendides o perfeccionades.

Aquesta etapa és l'actual!...                                                          

La raça Lemur (la negre)  va desenvolupar de forma extraordinària les funcions orgàniques i la bellesa de proporcions físiques.

La ment era rudimentària  en aquella època i mentre més avançava en la consciència física més s'anava  introduint en una nova  consciència superior, la astral.


Si coneixem quelcom sobre les energies i el desenvolupament dels chacras sabem que el primer que es desenvolupa és el centre Sacre, el que rep l'energia plenament en els als orgues de procreació.  

La potencia d'aquestes energies els va conduir a buscar la satisfacció sexual desmesurada, en enllaços antinaturals i perversió sexual  de tota mena, creant egregors de la més baixa vibració.  Aquests egregors  del passat en estat atrets per la nostre civilització. Ho podem comprovar externament al observar el comportament humà  i les  conseqüències que es manifesten en forma de malalties de transmissió sexual com la sífilis i la sida i en totes les malalties  físicament doloroses, (encara que en alguns sectors s'ha dit  que la sida és una malaltia  produïda artificialment i de laboratori)...sigui com sigui i degut a errors comesos en el passat, el karma es presenta  de diferents maneres a cobrar els seus tributs. 



Cap egregor  negatiu seria atret si no fos perquè les tendències de la humanitat encara responen a les seves vibracions.



La segona raça Atlant (la groga) va  conèixer el poder de la màgia, sabia invocar i controlar els elementals de la naturalesa, els va utilitzar tan sols per satisfer els seus desitjos desmesurats i perquè els hi construïssin tot allò que desitjaven. 
Però també van desenvolupar la consciència astral, la sensibilitat envers el que els envoltava i la capacitat d'apreciar la bellesa atraient de les formes. El chacra per on fluïen les energies era el Plexe Solar relacionat amb la consciència astral.

Van arribar als extrems de l'ambició, a l'afany de posseir i de satisfer els seus desitjos fins a tal punt, que el robatori i la apropiació indeguda del que no els hi pertanyia es va estendre de forma incontrolada, creant potentissims egregors d'energia psíquica. Aquests son els que més costarà de destruir i si observem al món veurem que en gran part la humanitat actual està regida per els desitjos de la seva personalitat astral.
Aquests egregors son el principal enemic dels aspirants que estan intentant entrar en les files de la Jerarquia espiritual del planeta , però per arribar assolir aquest privilegi, abans hauran de demostrar el control de la seva vida astral.  

En aquella època Atlant les energies astrals mal canalitzades van produir malalties de tipus vibratori com el càncer i la diabetes i també desequilibris psíquics i nerviosos.
A mesura que la raça avançava en la construcció dels cossos astrals la ment  va començar a donar els primers símptomes de la seva existència.

Després va aparèixer la  raça Ària (la blanca) la que ha de desenvolupar la ment concreta. El chacra que canalitza aquestes energies és el Laringi, un centre creador que l'home avançat hauria de utilitzar al elevar-hi les energies procreadores del centre Sacre al utilitzar la ment.
Actualment els éssers més preparats mentalment estan integrant els tres cossos que en anat construint al pas de la seva llarga evolució per les tres races: el cos físic, raça Lemur, - l'astral raça Atlant i  el mental concret la raça Ària. D'aquesta fusió en sorgeix el que coneixem com personalitat integrada, construïda per un Elemental constructor amb gran poder i que en aquest estat concret controla la nostre vida.
Fins aquí la construcció dels  tres cossos ens ha servit per ser conscient en els tres mons de l'evolució humana per mitjà dels sentits físics, que ens en permès crear consciència de tot el que ens envolta.

Ara però hem de crear un cos superior, el Causal. 
Estem entrant en un nou estat de consciència  en el que en un futur mes o menys llunyà donarà a llum a una nova raça, la sisena. 


El cos Causal és el vehicle construït per l'ànima que li servirà per poder accedir fins la personalitat integrada i consagrada al servei i a la vegada ens permetrà desenvolupar els sentits més subtils més enllà de l'aspecte material de la vida en els tres mons. 

Però com totes les altres races, la Ària també ha creat i segueix creant potents egregors que en comptes d'unificar, separen. Aquests egregors  contenen grans reserves d'energia mental i un gran poder destructor que s'infiltre en els ambients socials, pol.lítics, religiosos i econòmics de totes les nacions.


Les malalties o egregors que ha creat la raça Ària son generalment mentals, de tipus neurològic i també les d'origen desconegut, que aniran manifestant-se a mesura que les transmutadores energies de la nova era es vagin introduint en el planeta. 

Com podem veure al observar a la humanitat estem envoltats d'egregors que tenen  un gran poder sobre l'individu. Egregors que hem creat nosaltres mateixos i que estan contaminant els èters que circumden l'aura planetària.

Però no podem donar la culpa a les races que ens en precedit, perquè encara que no ho recordem en el nostre trajecte per aquest món hem encarnat en totes les races i hem viscut infinitat d'estats de consciència durant moltíssimes encarnacions. 

L'etapa actual evolutiva de la raça humana és d'una gran transcendència.

Vivin la era més fosca que mai ha viscut la humanitat és l'anomenada, Kali Yuga.
Hem recorregut la roda d'encarnacions en sentit descendent des de que varem encarnar per primera vegada al sortir de "la Casa del Pare" com ànimes pures i sense experiència   enfonsant-nos en la foscor de la matèria.  
De les  experiències viscudes i els errors comesos em après la diferència que existeix entre el bé i el mal. 
Aquesta etapa evolutiva planetària és totalment karmica però hem de saber que tota gran crisi a nivell mundial o individual es previa a una Iniciació, que ens obrirà la consciència a una nova dimensió mes humana i mes real. 


Hem arribat al fons de la " roda de encarnacions" i ara hem de donar el pas definitiu en sentit ascendent per sortir de la foscor i afrontar la llum de cara. La Llum que ens il.lumina el camí  de tornada a  Casa!   



                                                                 

  Marta Parramon





9 comentarios:

  1. Un cop més, aprenent de les teves publicacions Marta.

    No puc dir res més que gràcies.

    Una braçada 
  2. Gracies Dani, per seguir amb interès aquestes publicacions.
    Com pots veure no en sou gaires que hi feu el vostre comentari, però jo ho valoro molt i us ho agraeixo moltíssim perquè a més de compartir, em doneu l'oportunitat d'ampliar els texts i de canviar impressions.
    També m'estimula a seguir publicant el fet de que, -si el recompte de les visualitzacions de pàgina no fallen,- Espanya i Rússia especialment, son els que destaquen amb molta diferència dels altres en les seves visites. Els segueixen Estats Units, Alemanya i el Regne Unit. A més d'altres països del Sud d'Amèrica i d'altres parts del món.
    A primers de novembre farà un any que vaig començar a publicar en aquest bloc.
    Se que hi ha moltes persones amb inquietuds semblants a les nostres que hi estan interessades.
    Us agraeixo a tots i de tot cor el vostre interès!

    Aquests dos mesos vinents no se si podré publicar tan sovint i visitar els vostres blocs, doncs ho tinc una mica complicat...però això no vol dir que no hi segueixi tenint el mateix interès. Quant tingui un moment lliure podeu estar ben segurs que hi seré!

    Una abraçada

    Marta 
  3. No t'amoïnis Marta. Esperarem "serenament espectants" com deia VBA les teves publicacions.

    Una abraçada 
  4. Como de costumbre, Muchas Gracias querida Marta por esta segunda entrega sobre los egregores. AL exponer en tu texto el tema del chacra que canaliza las energías -el laríngeo, un centro creador que el hombre debería saber utilizar, elevando en ella las energías procreadores del centro Sacro utilizando la mente- como nos explicas claramente en tu texto; me hizo pensar que estamos empezando a tomar consciencia de que hay que dominar seriamente lo que decimos. Es decir, empezar a dominar nuestras palabras, -que son sonidos creadores- y por lo tanto domar nuestros pensamientos. Creo, al menos tengo esperanzas que pronto lograremos domar a nuestras mentes y vivir en el mundo de las Causas, ser Seres Causales, Magos verdaderamente Creadores Despiertos y Conscientes en acción. Últimamente esta surgiendo mucha información que nos puede ayudar si estamos atentos..

    Estoy seguro que algo más llegara y sera de Rusia -algo bueno quiero decir-, un país del cual nadie o pocos hablan últimamente, pero que sin embargo tras España son los que más visitan tu blog :) algo hay..

    Un abrazo querida amiga y espero no tardes mucho en volver.

    Un fuerte abrazo.

    Marcos

    1. Ahora que tengo un pequeño espacio para comunicarme con vosotros  te diré algo sobre lo que comentas sobre Rusia

      Si que existe algo muy especial entre Rusia y España.
      Si has leído algo sobre los 7 Rayos sabrás a que me refiero.

      El 7º Rayo rige el alma de Rusia y la personalidad de España  y a la vez, el 6º Rayo rige rige el alma de España y la personalidad de Rusia.
      Los dos rayos se invierten en su regencia; uno rige el alma y el otro la personalidad de ambos países.
      Estas energías crean una afinidad externa y un vínculo interno que los complementa.

      En el libro sobre Astrologia esotérica del Maestro Tibetano, escrito por Alice Bailey, se da algo de información sobre el significado de las energías y la regencia de las naciones.
      El estudio sobre los 7 Rayos es indispensable para poder comprender en profundidad la enseñanza que nos brinda el M.T. en tosos sus libros.
      Cuando el tiempo me lo permita (no se cuando será) introduciré el tema a fondo.

      Un fuerte abrazo Macos

      Marta

  5. Gràcies Marta,
    Una exposició excelente per entendre aquest procés de l'evolució.
    Les races... una mare de l'altre ens donen les pautes del veritable significat.

    Una abraçada. 
  6. Gràcies per les teves ensenyances Marta. Moltes coses hem d'aprendre encara. Es fácil donar les culpes als altres, però si mirem al nostra voltant amb atenció ens adonarem que tots som responsables, ja sigui de pensament, paraula o d'obra i perquè no?, d'omissió tots ajudem a crear aquest éssers que anomenes egregors, siguin bons o dolents. si fóssim capaços de ser més optimistes, milloraria la situació? és a dir hi hauria menys egregors negatius que positius?.
    Una forta abraçada


    1. És així,jo també crec que ens queda molt per aprendre a tots.
      L'omissió a vegades pot tenir unes conseqüències tan pernicioses com totes les altres formes de fer mal. Ens podem considerar bones persones perquè no fem mal conscientment a ningú però... i tot allò que hem deixat passar de llarg, quant ho haguéssim hagut d'atendre i no ho hem fet? sigui per comoditat, per por o perquè hem cregut que no era cosa nostre.
      Segurament que si fóssim més optimistes seria simptomàtic de que dins nostre hi hauria més pau, perquè sabríem valorar tot el que hi ha de positiu en les experiències que hem de viure, i perquè confiaríem més en la naturalesa humana. Els egregors que crearíem al nostre entorn tindrien un gran poder destructor sobre els egregors del pessimisme i la depressió mundial que es viu actualment.

      Gracies per el teu comentari M. Carme
      Una forta abraçada

      Marta

  7. Gracies Olga i Carles, us agraeixo el vostre comentari
    Una abraçada