(Los audios en lengua Catalana son traducidos progresivamente al idioma Español)

martes, 8 de agosto de 2017

Els Deves, El So, el Color, la Vibració i el poder de la Paraula !



Tot so produeix una vibració, emetent ones  magnètiques que al expandir-se per l'espai atrauen del èters infinitat d'elements dèvics,  disposats a donar forma  a la idea expressada en paraules de la entitat que les ha emès.

Per l'ésser humà  que està acostumat a utilitzar la ment no li és fàcil  comprendre com pot ser que els devas constructors que no tenen una ment com la humana, siguin capaços de construir una forma exactament igual a com ha estat imaginada per l'ésser humà.  
Si tenim present que els Àngels (o Devas) evolucionen desenvolupant el sentiment i la sensibilitat, potser ens farem una idea aproximada de quin és el  sistema d'evolució constructiva que utilitzen.

La seva sensibilitat és tan desenvolupada que poden construir tot un organisme humà a la perfecció guiats per la vibració que emet l'ànima a través de l'àtom permanent.
Els devas responen a totes les vibracions , des de les més agudes i refinades com pot ser el cant d'un ocell,  fins les més desagradables com son els crits de les persones que es barallen.

Encara que no ens donem compta, en cada nova expressió de la paraula canvia la vibració de la veu degut als nostres estats de consciència . Amb el temps i els anys la consciència es transforma i la veu i la forma d'expressar-nos també canvia. Això significa que els devas constructors que atraiem en cada canvi produït en el nostre interior, també tindrán una vibració superior similar a la nostre i per tant les formes que construeixin també s'hauràn transformat.
Cada forma creada per els devas constructors és l'encarnació d'una idea o d'un pensament. 
El deva elemental que  ha construït la forma i l'ha habitada, tindrà el mateix nivell de consciència o vibració de la persona que l'ha atret.  

Tot el que existeix és energia i  l'energia és essencialment Dèvica. Per tant, estem "manipulant" constantment energies,  som energia revestida de formes que manifesten diferents nivells vibratoris (o, estats de consciència).

Al entrar en les Ciències Ocultes ens anem fent conscients de la responsabilitat, el valor i el poder que te la paraula.

Els éssers humans som els responsables de conduir als devas constructors a  nivells superiors i de convertir-nos en conscients col.laboradors  en la creació de les formes que s'han de construir en aquesta Nova Era. Cal per això refinar i  elevar la vibració dels nostres estats de consciència.


"La Energia Segueix al Pensament"
Això és ben cert, però per poder construir les formes d'una nova societat, una nova cultura i civilització, no serà suficient en pensar-hi constantment. Cal construir pas a pas aquestes formes, revestir-les de sensibilitat i finalment materialitzar-les tal com ho fan els devas  que construeixen el cos d'una ànima que ha d'encarnar, començant per construir-li els cossos més subtils fins acabar per el físic dens. Quant el Jo Superior emet el mantra que anuncia la fi de la construcció dels cossos dona entrada a l'ànima humana a la vida física.     

Perquè una forma de pensament es pugui concretar en fets visibles, la paraula és essencial. La creació conscient de formes és una obra màgica i al mateix temps científica.
L'ús de la paraula a mesura que s'avança en el camí ha de ser control.lat i dirigit amb saviesa, per això cal conèixer molt be com actuen les energies.
 A mesura que avancem en el camí evolutiu, la vibració és més potent i també el poder de crear.
Si no volem veure materialitzat allò que passa per la nostre ment, "no en parlem".
La Paraula és Poder!

Parlar de malalties, de les pors que tenim, dels problemes generals que vivim en tot el món, és atreure energies o devas de vibració inferior i en comptes de resoldre el problema  el materialitzaran.
Procurem buscar  solucions constructives i no deixem mai de pensar en positiu. D'aquesta manera ens estarem convertint en veritables creadors i col·laboradors del regne angèlic en la construcció d'un món millor. 



Marta Parramon



6 comentarios:

  1. Molt interessant Marta.

    Quelcom havia llegit sobre aquest tema. L'Univers està sustentat pel so del Logos. Amb la seva vibració manté tot l'Univers manifestat. Quan s'aproximi el proper Pralaya, deixarà d'emetre aquest so i tot l'Univers desapareixerà fins al proper Manvantara quan torni a emetre una vibració que el sostingui.

    Tot i amb això, creia que el sol fet de pensar també atreia als deves en la construcció de formes. La coneguda frase de V.B.A. "La Energía sigue al Pensamiento". Es a dir, que els deves contstrueixen a partir d'un mínim impuls que obtinguin mitjançant qualsevol pensament, per subtil que aquest sigui, no sabia que fos necessari tenir que emetre sons per poder atraure'ls.

    Quan tinguis temps (se que estàs molt enfeinada), m'agradaria que em poguessis resoldre aquest dubte que m'ha sorgit arrel de la teva explicació.

    Gràcies com sempre pels teus articles que amb tant interès anem seguint tots plegats.

    Una abraçada
  2. Gracies Dani per la teva constància en seguir els meus escrits.
    Segurament no he expressat prou bé el que volia donar a entendre.

    Si que s'atrauen als devas pel sol fet de pensar i que aquests comencen a construir des de el pla o nivell de consciència de qui ha emès el pensament.
    Però quant la forma es vol concretar físicament, ens cal la paraula o (el mantra) per atraure als devas constructors del pla físic-eteri, que construiran el motlle del que acabarà sent el físic dens.
    Una forma pot ser únicament mental i mantenir-se en aquest nivell permanentment, però gairebé sempre la revestim del desig de veure-la realitzada de forma palpable.
    El pensament sempre hi és present en la vida de tot ésser humà, sigui quin sigui el seu nivell de consciència, però hem de tenir en compte a quin dels nostres vehicles dirigim aquesta energia.
    Quant una forma arriba a concretar-se físicament, vol dir que hi en intervingut en la seva construcció, devas del pla mental, de l'astral, del físic-eteri i finalment, del físic dens. Si aquests darrers no son atrets, és símptoma de que la ment del creador del pensament, ha retirat el seu propòsit de crear en aquest nivell. La forma
    pot sobreviure com una forma mental o astral, però si el creador perd l'interès en mantenir el seu propòsit inicial, aquella forma avortarà abans de néixer.
    Per això he cregut que posant l'exemple molt resumit de com els devas construeixen la forma humana quant l'ànima decideix encarnar, per analogia, es podria imaginar la manera com es reprodueix la construcció de les formes en tota la Naturalesa.

    El M. Tibetà ens diu que, "l'Home Pensa i el Deva Construeix"

    Com molt bé sabem, (el pensament és particular però la Ment és Universal)
    Amb això bull dir que encara que tot-hom pensi, no necessàriament las formes que li construeixen els devas son mentals.

    El que et puc assegurar Dani, és que per experiència pròpia he pogut comprovar el poder que té la paraula en precipitar fets o circumstàncies concretes, i també que si ens sabem disciplinar i orientar la ment en sentit ascendent, podem fer molt de bé i evitar molts fets indesitjables.

    Espero haver pogut esvair els teus dubtes.
    He vist que heu fet entrades molt interessants en els vostres blocs i em sap greu no tenir temps per poder-ho compartir, però així que pugui recuperaré el temps perdut!

    Una abraçada

    Marta

  3. T'expliques molt bé Marta. No tinguis cap dubte. El que em passa és que per la meva forma de ser vull sempre estar segur que el que entenc és el correcte. Són temes que tot i portant molt de temps llegint-los, de vegades surten dubtes i són aquests dubtes els que em fan de vegades ballar el cap.

    Moltes gràcies per dedicar part del teu escàs temps.

    Una abraçáda
  4. Si ens preparem per pensar i sentir en positiu entrerem en el camí que obra la porta per acostumar-nos a celebrar Víctòries.
    S'està esfumant el temps i l'espai de les temences i les submisions per obrir les ales que fan que ens elevem a altres sectors de la consciència.
    La il.lusió centrada en l'ànima comença a fer-se potent. Com a societat estem donant un gran gir trascendental.
    Hem de deixar fora les comoditats i actuar amb coratge per cambiar des de aquest fons que tot ho cura.


    Una abraçada.
    Gràcies. 
  5. Hola Marta!

    Como siempre un placer leerte, muchas gracias por el texto y el comentario, porque iba a someterte la misma duda que Dani :)

    Así que poco más que decirte, solo agradecerte de nuevo mantenernos en alerta sobre la pista de hielo.

    Un Abrazo Fuerte, y hasta pronto.
  6. Hola Marcos,
    Gracias ante todo por tus comentarios a los que no he dado respuesta todavia.Lo haré extensamente en cuanto pueda.

    En respuesta a tu pregunta sobre las conferencias, te diré que únicamente se dan en Español las que están anunciadas en este idioma.

    La del dia 18 de diciembre en la Biblioteca ARÚS titulada "Los Cinco Elementos"
    y la del dia 10 de noviembre que se dará en la Rama Harmonia de la S. Teosófica en la calle Provenza. Titulada " Estudios Teosóficos"

    Hasta pronto Marcos

    Un abrazo.

    Marta


No hay comentarios:

Publicar un comentario