(Los audios en lengua Catalana son traducidos progresivamente al idioma Español)

miércoles, 6 de septiembre de 2017

Dues Eres, dos estats de Consciència !




                                              

Els temps s'estant accelerant d'una forma extraordinària. L'impuls evolutiu provinent de la constel·lació d'Aquari està creant grans canvis i transformacions en el planeta produint desordre i caos mundial.
Aquests canvis i transformacions son deguts a la fricció entre dues eres. La era de Peixos que ràpidament es va retirant, la que va donar forma a la civilització que tots coneixem a través de la història i la nova era d'Aquari en la que ens hi estem introduint a passos de gegant.
Hem encarnat en una època extremadament important  per l'evolució del nostre Sistema i en particular per l'espècie humana. Les profundes transformacions i mutacions que s'han començat a  produir i que trastornen la vida de la humanitat, afecten d'una manera extraordinària la consciència  amb la conseqüent convicció de que hem de fer un canvi substancial en els valors actuals.   
Estem entrant en una era en que una part molt important d'éssers humans desenvoluparà la consciència causal. Això vol dir que serà l'ànima la que guiarà els seus passos,  fent descendir " el Cel a la Terra".
No som germans de sang però si d'Esperit. Aquest reconeixement del que és real  portarà la pau al món i la igualtat entre tots el homes i en tots el àmbits de la vida. 
Els primers passos que estem donant envers la unificació mundial son deguts a la influència de la nova era  i encara que de moment ens crea conflictes i ens veiem immersos en un caos total, ens és necessari  viure aquestes experiències per poder arribar a comprendre a través de les crisis que hem pervertit els valors, que hem de trobar un nou sentit a la vida i despertar la consciència mundial.
Des de que l'home es va individualitzar mai havia succeït quelcom semblant i de tanta transcendència com els canvis tan radicals i les profundes transformacions que es comencen a entreveure en el món.   
A mesura que l'evolució avança i la nova era fa sentir la seva presencia, les energies del setè raig estan impregnant els èters planetaris ocupant el lloc de les energies de la era anterior. Tenint en compte que l'èter ho compenetra tot, ens podem fer una idea del que volem significar quant diem que la vibració de les formes està canviant.
Degut a aquests canvis en la vibració tan  accelerada de les energies que compenetren les formes, podem veure amb claredat com afecten la vida externa i com s'estan precipitant de forma vertiginosa els esdeveniments  particulars i mundials.  
L'evolució és moviment, i aquest moviment  no el podem aturar per molt que ens resistim, perquè la nostre consciència en forma part.
Dos grups d'éssers humans clarament divergents en els seus objectius destaquen de forma predominant sobre la resta de la humanitat, cadascun està influenciat per una poderosa energia de raig que li confereix unes característiques particulars i molt diferents, el sisè raig de Peixos i el setè raig d'Aquari.
La era de Peixos va introduir en el sistema el sisè raig a través del planeta Neptú , senyalant el camí i la trajectòria d'una civilització individualista  i devocional, astralment polaritzada.
Observant la història de la humanitat d'aquests darrers dos mil dos cents anys ens podem fer una idea de la influència i transformació que produeix una era en la consciència humana i planetària.   
Cada era introdueix una energia pròpia que marca la trajectòria del que serà o ha estat una cultura i civilització.
Al analitzar les característiques de la era de Peixos i la seva influència predominant del sisè raig, ens permetrà comprendre  la força i el poder constructor d'aquesta  poderosa  Entitat que es manifesta com energia de Raig. 
La era de Peixos va orientar a la humanitat envers uns valors superiors, es va conèixer  l'existència de l'ànima, va desenvolupar  l'idealisme i la devoció a un ideal  despertant la consciència al ser conduïda per les religió.
La psicologia es va iniciar en aquesta era, però enfocada únicament en lo personal tal com encara es mantenen la majoria de psicòlegs.
En la era d'Aquari es reconeixerà l'existència de l'ànima, el procés de reencarnació i la llei del karma. L'Astrologia esotèrica serà una Ciència reconeguda que incorporarà la psicologia esotèrica en les seves recerques, donant un impuls important en la interpretació de la vida interna dels éssers humans  i a les causes dels seus problemes.    
La influència del sisè raig va fer sorgir amb força les religions  i el fanatisme. La consciència de remat va ser la norma  degut a la polarització astral i a una ment poc cultivada. L'església ho simbolitza molt bé en la imatge de (Jesús el Pastor  conduint a les ovelles).
 Actualment encara hi ha moltes persones en el món que responen a aquestes tendències devocionals, però a mesura que vagi entrant la nova era la consciència de massa serà reemplaçada per la autoconsciència.
Dins de la era de Peixos van sorgir els grans místics profundament espirituals, i els grans Avatars que van aparèixer en diferents països del món  per senyalar a la humanitat el camí de la alliberació.
Ens ha arribat el temps de donar, de compartir i no pas de seguir demanant a Déu o als sants de la nostre devoció que ens solucionin la vida. Hem vist a Déu molt distant i separat de nosaltres, però encara que aquesta actitud ha estat correcte i necessària en el seu moment, els temps estant canviant!. 
La humanitat d'aquesta nova era descobrirà que a Déu el podem trobar dins nostre, perquè no està separat de nosaltres que som divins en essència i que hem d'aprendre a ser lliures d'emprendre un nou camí per poder manifestar plenament la nostre divinitat.
No es tracte de rebutjar tot el que hem après de la era anterior sinó de saber extreure el més valuós per utilitzar-ho en la construcció  d'uns fonaments que aguantin l'estructura que ha de contenir la nova civilització.    
Ens cal adaptar-nos a les noves energies entrants per poder-nos transformar i no  interferir en l'evolució planetària. Aquells que no s'adapten es converteixen en un obstacle, contribuint a allargar el conflicte al crear constant fricció i tensions. Son aquelles persones agafades al conegut, conservadores dels seus valors caducs i que s'han quedat ancorades al passat. 
Cada civilització ha conduit a una gran part de la humanitat a nivells de consciència superiors. Peixos va orientar a la humanitat envers els valors espirituals, el servei al necessitat i el sacrifici van caracteritzar la vida de les persones més avançades d'aquells temps.  
La nova era ens està obrint la consciència a unes avingudes de realització espiritual summament pràctiques. L'espiritualitat   interioritzada de la era anterior, en aquesta nova era s'haurà de saber aplicar a la vida pràctica de cada dia. 
El setè raig entra a través del planeta Urà el Constructor de formes,  a través del qual penetra  l'energia del primer raig, el gran Destructor. El primer raig representa l'Esperit i el setè la Matèria. En aquesta nova etapa s'unificaran per produir una nova i desconeguda consciència mundial. 
Veiem doncs el transcendent que és la època en que ens ha tocat viure. Dins d'aquesta era se'ns dona la oportunitat  de renovar les formes en tots els àmbits de la vida i poder manifestar la seva divinitat interna.  
L'energia del primer raig  està descendint a la Terra produint els trencaments i la destrucció de les formes construïdes en el passat, per això el desordre impera actualment erreu del món.   A mesura que el primer raig compleixi la seva funció, el gran Arcàngel del setè Raig introduirà en els èters els elements necessaris per construir les noves formes  preparades per contenir les energíes de la Nova Era i fer realitat al Nou Ordre Mundial.

Marta Parramon

12 comentarios:


  1. Tinc fe i crec que tant el que dius com el que he llegit i es diu a molt llocs serà cert, però veient la situació mundial costa molt... però molt d'acceptar que canviïn tant les coses per a bé. No ho poso pas en dubte, però n'hi ha moments que fins i tot el desànim sol ser contundent en el meu ser.

    Crec que sí que canviaran les coses però quan hagin encarnat un tipus molt determinat de persones que substituiran a molta població mundial existent en l'actualitat. Si aquesta població desapareix progressivament a l'anar desencarnant per motius naturals (morts per vellesa), el procés s'allargarà en el temps molt. Si ha de ser en un període de temps més reduït... poder la cosa anirà d'una altre manera.

    Tenia entès (poder erròniament) que només entrava en manifestació poc a poc l'energia del 7è Raig i sortia ràpidament la del 6è. Creia que la del 1er no era previst que es manifestés (afortunadament) a curt termini.

    Gràcies Marta per l'entrada. Vas canviant sovint de temes i això a part de ser molt amè ens permet aprendre més ràpidament.

    Una forta abraçada i un sincer reconeixement a la teva tasca.
  2. Hola Marta! me gusta mucho esta entrada. Con tu permiso, la voy a difundir en tu nombre y con la dirección de tu blog por supuesto.

    Se la he dado a leer a mis hijas. Te cuento un poco...

    Una tiene 27 años con dos niños ya y feliz! La otra casi 18 y sin novio, estudiara psicología el año que viene. Tengo la gran suerte de que mi hija mayor empieza recién a interesarse por todos estos temas, por lo cual me hace feliz poder ayudarla. La menor ella está a diario leyendo mi blog y cosas que publico en facebook... Ella es más avanzada en estos temas, vino ya con muchas cosas comprendidas. También tengo un hijo de 18 ya cumplidos, pero el esta en otras hondas por ahora, aunque también le gusta escuchar halar al loco de su padre. Cuento todo esto porque creo absolutamente en que serán nuestros hijos que transmitirán a los suyos y a los amigos sensibles a estos temas que encuentren a lo largo de sus vidas. En eso creo, en hacer conscientes a nuestros hijos para que ellos vayan transmitiendo paz y luz en sus acciones actuales y futuras. Los hijos copian, son esponjas, por lo cual obremos en consciencia, pensemos, hablemos, obremos desde el plano causal lo mejor que podamos, nosotros los mayores.

    Por otra parte agradecerte el texto para mi mejor compresión de los rayos que estoy estudiando.

    Un fuerte abrazo querida amiga :)

    Marcos.





    1. Te agradezco mucho que difundas la entrada Marcos.
      Entre todos podemos ir extendiendo las ramas de este árbol de la ciencia del bien. Cuidarlo mucho, para que un dia empiece a dar sus frutos y la entera humanidad pueda alimentarse de ellos.

      Tienes suerte de tener unas hijas que se interesen por estos temas y puedas compartir tus pensamientos con ellas y más aún si una de ellas ha venido al mundo con estas tendencias aprendidas.
      El ejemplo que les demos a nuestros hijos no será en balde pero si sus almas tienen previsto seguir otra dirección, por más ejemplo o explicaciones que les demos,el dia que se independicen de nosotros, seguiran su propio camino y creo que así debe ser!.
      Se nos dice en los tratados esotéricos que actualmente en el mundo existen iniciados en todos los sectores del vivir humano; en la ciencia, en la política, en la economía, en la educación ... Muchos de ellos no saben ni tan solo que son iniciados, porqué su misión dirigida desde la Jerarquia de la cual forman parte consiste en dedicar su vida única y exclusivamente al tema concreto que tienen asignado.
      Yo diria que si estamos preparados interiormente y nuestro karma nos lo permite, si deseamos tener hijos atraeremos a almas de nuestra vibración. Esto no significa que todos los hijos que tengamos esten preparados en este sentido, pues para concebir de forma natural son necesarias dos personas y no acostumbra a producirse un estado de consciencia similar por ambas partes.

      Más adelante hablaremos de este tema de la concepción y las consecuencias que producen en el mundo las personas cuyas conciencias mal orientadas, tren hijos de su misma vibración al mundo.

      Gracias de nuevo Marcos

      Un fuerte abrazo. 

  3. És difícil de viure en aquest món tan convulsionat i poder-nos mantenir sense deixar-nos arrossegar per la corrent d'aquestes aigües tan tèrboles.
    D'aquí a cent anys la gran majoria, sinó tots, els que vivim actualment en el món ja no hi serem.
    Des de que comença a entrar una era fins que desapareix del tot, la seva influència pot tenir una durada d'uns dos mil cinc cents anys.
    Cada era es divideixen en tres etapes; la primera,(igual com passa amb una vida humana) fa reviure o recapitular l'experiència del que ha estat la anterior. Aquesta recapitulació és karmica i fa sorgir a la superfície tot el que varem fer bé o malament fent-nos "mirar al mirall" per donar la oportunitat d'iniciar una nova existència lliures dels errors passats.
    Algunes persones potser diran que sempre "paguen justos per pecadors". Però hem de pensar que dins d'aquesta era que estem deixant enrere, segurament hem encarnat més d'una vegada en diferents èpoques de la historia. Tots som responsables del que està passant en el món i encara que actualment haguem canviat, en el passat és ben segur que ens vam equivocar moltes vegades. I actualment encara ens queda molt per aprendre.

    La nova era es va inaugurar de forma visible quant es va descobrir la utilització de la bombeta i el món es va il·luminar. Però aquesta il·luminació externa no hagués estat possible si en les consciències de la humanitat no s'hagués produït una gran expansió. El descobriments que ha fet la ciència en els darreres dos cents anys i la rapidesa de com s'ha estès la seva aplicació en tot el planeta, ens està indicant de forma molt evident que la consciència aquariana s'està imposant. Els diferents sistemes de comunicació en escurçat enormement les distàncies i el concepte que hem tingut del temps i de l'espai està canviant.
    La era de Peixos s'està retirant ràpidament, però la era d'Aquari a cada dècada que passa està prenent més impuls.
    Quant estudiem els llibres del Mestre D.K, hem de tenir present que n'hi ha que varen ser escrits a principis del segle passat. També hi ha profecies fetes pel Mestre, com la que diu que dins d'aquest segle serà reconeguda per la ciència l'existència de l'ànima, però encara que doni una data aproximada d'algun esdeveniment important per la humanitat, també hi diu que hi pot haver un marge de temps entre 25 i 200 anys en el seu compliment. Tot depèn de la rapidesa dels canvis que es produeixin en la consciència humana i en la qual la Jerarquia no hi pot intervenir, ja que el karma està per sobre de la voluntat dels Mestres.

    Quant s'inicia un nou segle i durant els primers 25 anys, sempre entra en el planeta l'energia del primer raig. Els principis sempre son karmics i és necessari el raig Destructor de formes per poder eliminar tot el que obstrueix el pas de la nova etapa planetària que comença a néixer.
    Durant el curs d'una era tot hi que el raig que predomina és el que transmet la constel·lació que la regeix, a mesura que el sistema avança per l'univers, entra sota la influència d'altres raijos, determinant cicles més o menys llargs en que la humanitat en respon, introduint nous valors i canvis substancials. Un exemple que va marcar la historia durant la era de Peixos va ser l'entrada del quart raig, deixant la seva empremta i determinant una època daurada per la humanitat que coneixem com "Renaixement".

    Gracies per la teva presencia i constància Dani.
    Una forta abraçada 





    1. Gràcies en a tu per dedicar temps a respondre els nostres dubtes y fer-ho àmpliament sense estretors.

      Una forta abraçada 
  4. Claro está que no presiono ni obligo a nada. Mis hijos harán lo que sientan y bien puedan... :) Solo digo que si muestro una ruta, un rumbo, quizá ellos -un día- lo valoren.

    Si, tengo suerte con mi hija más joven, que en realidad no es mi hija genética, es hija de la mujer con quien camino hace ya unos años. Dios ha querido que viva cerca de ella, y es extraño porque ella y yo nos sentimos como padre y hija...
    Ella busca..., como yo :)

    En cuanto a lo que comentas sobre el tener hijos, creo que deberíamos hacer pasar un especie de test a los padres antes de ser padres para ver si son conscientes de ciertos temas y si son realmente capaces de serlo. Comprendo que a muchos no les gustaría leer lo que acabo de escribir, pero creo sinceramente que así debería ser, al menos en un futuro. A mi me costó mucho trabajo comprender ciertas cosas y me hubiera gustado tener cierta ayuda en su tiempo. En fin..., será en gran parte por eso que hoy estoy aquí.

    Sugiero ver esta película que refleja -lamentablemente- nuestra sociedad y el por qué de un test: http://youtu.be/rb_G8jfz43I

    Un fuerte abrazo querida Marta.

    Marcos.
  5. Tan de bó sapiguem extreure de peixos l'enteniment oper aplicar a les noves energied d'aquàri. És realment impoprtant tenir aquesta ment oberta i salvadora per gaudir de tots els esdeveniments.
    Espero que la ciència vagi descubint tot el que es refereig a l'ànima i la reencarnació.
    Espero que aquests descubriments siguin abans de 200 anys. Ja tenim per una banda la materia fosca i que l'energia es transforma... això ja esw un bon començament i amb la intuició podem arribar a saber molt més. Hem de ser els nostres pròpis científics a cada moment., La Naturalesa ens hi ajuda.

    Una abraçada.
    En acuàri i els sues decanats anirem extreint la seva pròpia saviesa...



    1. La ciència en les seves investigacions sempre que ha fet un nou descobriment que hagi canviat la trajectòria de la humanitat, ha estat perquè ha penetrat en el que fins aquell moment era ocult.
      Fa uns quants segles saber com funcionava l'organisme humà era quelcom reservat al ocultisme, però actualment ho estan aprenent a l'escola totes les criatures des de ben petites. Aquest coneixement només el posseïen els grans savis del passat. Encara que això ara ho veiem tan natural, en altres èpoques de la història era un misteri.
      Ara però els descobriments s'estan produint en altres dimensions, perquè la humanitat ens hi estem endinsant cada cop de forma més natural i conscient  i perquè hi ha moltes persones en el món que estan preparats mentalment per poder-ho comprendre.
      La ciència materialista anirà canviant en el seu enfocament a mesura que vagi detectant de forma cada cop més freqüent l'existència de nous fenomens i energies desconegudes fins el moment i no visibles al ull humà.
      Però l'esoterisme també ha de desenvolupar una ment més científica per poder-nos complementar i arribar per ambdues parts a la comprensió de que l'una sense l'altre son dues meitats incompletes.

      Si estem disposats a seguir servint i entregats al bé de la humanitat, estic covençuda que tornarem a encarnar dins d'aquesta era per seguir donant l'impuls i la força que calgui a l'evolució planetària.
      Una abraçada Olga 
  6. Quan es descobreixi la visió étrèrica...
    Com ho descubriràn?
    Soposo que amb el mecanisme del ull, perquè ara mateix les persones que la tenen i diuen veure algunes coses, són considerades malaltes...
    Com ho rebrà això la ciència i la societat quan la majoria d'ella encarnada en peixos no la té.
    Hi haurà una Gran Revolució.
    Quan es parla de que siguem com nens per entrar al regen del cel, nop veig que sigui massa cert... els nens veuen més enllà en la gran majoria però els grans els hi diuen que tot es mentida. que només es vàlid el que es veu i es toca. Els adults no som capaços d'estar oberte a les sorpreses. 

  7. La visió etèria no és considerada clarividència, és una qualitat de l'ull físic que els éssers humans posseíem un passat llunyà i que actualment s'està tornant a desenvolupar. La visió etèria serà una qualitat bastant corrent entre la humanitat dins d'aquesta nova era.
    Això ja s'està produint perquè el setè raig regeix els èters i està canviant la vibració de la Llum. Moltes criatures vindran al món amb aquesta qualitat.
    Quant es desenvolupi serà plenament demostrable, especialment quant s'apliqui a la medicina.
    Es veurà l'aura de salut dels cossos, les entitats etèries i tot el que hi viu i si desenvolupa en aquest nivell.
    És per aquest desenvolupament i el descobriment de la ciència que es reconeixerà l'existència d'altres estats de consciència més enllà del físic dens  on l'ànima es dirigeix al deixar el cos físic, no només quant mor, sinó també cada nit quant s'adorm i el cos físic queda inconscient per endinsar-se en el pla astral o el mental.
    La por a la mort desapareixerà perquè un cop sigui descobert per la ciència es podrà introduir en aquesta dimensió fàcilment. Llavors es començarà a plantejar si tot el que l'ocultisme i les filosofies antigues han proclamat des de temps immemorials és una realitat.
    Aquest plantejament el fa l'Stephen Hawking com una hipòtesi en el llibre "Brevíssima història del temps".
    Una abraçada Olga 
  8. Un escrit per donar-nos esperança i no defallir devant de totes les coses negatives que estan passant. Gràcies.

    una abraçada 
  9. Intento veure l'aspecte positiu de les coses M. Carme, procurant comprendre que al darrera de l'extern existeix una realitat que no és material, una causa que en podem anomenar (ànima o esperit) que està removent les consciències de la humanitat produint els efectes i conflictes que tan fan patir, de manera que reaccionem i comprenguem que està en les mans de cada individu el poder de transformar el món.
    Si la cultura i civilització d'una era és el producte del pensament humà, és ben evident que segons el comportament de cada instant estem creant el que serà en un futur.
    Siguem positius sense perdre la objectivitat i la capacitat de pensar per nosaltres mateixos i ens convertirem en creadors d'una nova era on l'aspecte negatiu de la vida sigui substituït per una vida senzilla i intel·ligent i molt més feliç.

    Una abraçada M.Carme 

Evolución Humana y Dévica (o Angélica) !




Conferencia a cargo de Marta Parramon  en la Asociación de Amigos de la India de Barcelona, Catalunya (España) 2000

Mensajes del Alma a través de los sueños !




Pasamos un tercio de nuestra vida durmiendo y sin embargo la mayoría de personas siguen sin preguntarse si los sueños tienen algún sentido.
Todo ser vivo está regido por una ley natural que le obliga a dormir periódicamente.
Lo que soñamos siempre revela un estado de consciencia  y la interpretación que le demos dependerá del plano  donde el alma se sitúe al salir del cuerpo cuando nos dormimos.
Pero, ¿qué ocurre cuando el cuerpo físico queda inconsciente en el proceso de dormir?... El hecho de que nos venga el sueño es debido a que el alma retira el hilo de la consciencia del cerebro físico para adentrarse en algún nivel del plano astral, este nivel lo determina el estado de consciencia alcanzado , pero también influye la etapa karmica que momentáneamente puede alterar nuestro ser psicológico.
Los estados de preocupación a menudo alteran el sueño. Cuando esto ocurre  no podemos llegar al sueño profundo y lo único que hacemos es reproducir lo que ya conocemos estando despiertos por lo cual,  no es necesaria su interpretación. Esto sucede porqué el hilo de la consciencia no llega a separarse enteramente del cerebro etérico y nos mantenemos semi-conscientes.
Pero cuando el hilo es separado totalmente el alma se desprende y penetra en el plano astral, entonces empieza el sueño profundo, dando lugar a los sueños que recordaremos o no al despertar.
Si deseamos aprender a interpretar los sueños sin la posibilidad de equivocarnos deberíamos conocernos muy bien a nosotros mismos.
No podemos olvidar que en el plano astral existen 7 niveles de consciencia, desde los deseos sexuales más instintivos hasta los de poder realizar grandes ideales o poder ver al Maestro. Pero aún siendo elevados pertenecen al plano astral, el plano del espejismo y además cada soñador al dormirse  se situará en el nivel que le corresponde según la sensibilidad alcanzada.

Existen muchas clases de sueños pero también existen muchas clases de soñadores, pues cada cual es particular en sus sueños. 

Cuando el alma de una persona corriente se libera de las limitaciones del cuerpo físico durante el sueño y entra en el plano astral, intentará realizar lo que en este plano denso le es negado, entonces vivirá como algo muy real lo que allí experimente. 
Para el alma las experiencias vividas en los cuerpos sutiles son más reales que las del físico denso, por esta razón cuanto más elevado sea el plano donde nos situemos más vívidos y reales serán los sueños. 
Sin embargo existen "sueños" que no son producto del deseo sino que son vivencias que están por encima de las emociones y los deseos. Estas vivencias son normales en los aspirantes avanzados y los discípulos que reciben enseñanzas en las aulas internas de la Jerarquía. 
Para el Alma soñar es vivir !  
Nuestras tendencias astrales son como imanes que al soñar  atraen del inconsciente colectivo de la raza las imágenes y circunstancias que estarán de acuerdo a nuestra vibración, construyendo con ellas de forma instantánea y por el poder de la imaginación aquello que deseamos vivir.
A veces en los sueños simplemente hacemos de espectadores al igual que cuando miramos a través de una ventana, pero otras veces también puede ocurrir que participemos del sueño. Es importante saber distinguir cuando la vivencia es propia o cuando simplemente nos hemos apropiado de una fracción del inconsciente colectivo. 

Una vez se ha desprendido el hilo de la consciencia física y hemos penetrado en el   plano astral, nos podemos encontrar con personas que son conocidas o no y que  al igual que nosotros están soñando, otras pueden haber fallecido esperando ascender a niveles superiores, puede haber otras que estén esperando volver a encarnar. Pero además de las almas humanas que pueda haber allí, existen entidades desconocidas para el ser humano corriente  que forman parte de dicho plano, así como también lo habitan entidades dévicas astrales de muy diversas clases y que realizan actividades muy distintas las unas de las otras.

El hecho de recordar los sueños al despertar indica autoconsciencia astral. Además, cuando dentro del sueño nos damos cuenta que estamos soñando se nos está indicando que hemos ascendido a un estado superior, pues hemos adquirido la continuidad de consciencia de un plano a otro.
Sin embargo el karma puede limitar la vida del soñador en épocas de crisis, pues aún siendo seres avanzados espiritualmente la consciencia oscila  y momentáneamente se pueden tener sueños donde impera la oscuridad, los peligros y el miedo.   

Cuando empezamos a interpretar los sueños es fascinante lo que nos pueden revelar. La forma más fidedigna y acertada de hacerlo es extrayendo su simbolismo, siendo para ello necesario el desarrollo de la intuición. Aunque también existen sueños que pueden ser premonitorios e interpretarse literalmente, así y todo, deberemos ser muy cautos para saber diferenciar la propia realidad de lo que pertenece al inconsciente colectivo  y esto es muy difícil cuando todavía no se ha llegado a una etapa avanzada en el Sendero. Podemos haber visto sucesos o imágenes que nos han impactado creyendo que será algo que va a suceder en el futuro y sin embargo  pueda pertenecer a un remoto pasado de la raza. 


En las escuelas internas se enseña a los aspirantes a conocer el plano astral y a las entidades y devas elementales que lo habitan, para que aprendan a saber diferenciar lo real de lo irreal. 

Marta Parramon




4 comentarios:

  1. Muy interesante todo lo que nos explicas referente al mundo de los sueños. Por mi parte es una lástima no recordar prácticamente ninguno de los sueños, pero como bien explicas en el artículo, alguna causa debe producirlo.

    Gracias una vez mas por tus enseñanzas que nos ayudan a aprender.

    Un fuerte abrazo
    Responder
  2. Los sueños son vida cuando eres consciente de ellos,
    La vida física si la observamos a cada momento en el caminar nos daremos cuenta, como muy bien decías en el grupo que si aprendemos a interpretar todos sus sucesos, personales e impersonales
    que puedan afectarnos despertaremos.
    Todo es sueño... despiertos o domidos y en ello está su verdadero sentido.

    Gracias.
    Responder

    Respuestas

    1. La evolución consiste en desarrollar la consciencia por medio de los sentidos que poseemos en cada uno de los cuerpos sutiles más allá del físico denso, manifestándose tal desarrollo en la vida de sueños.
      Cada plano en el que nos movemos al soñar tiene sus características particulares y una nueva forma de ser percibido, ya que en cada uno de ellos aumentan en un grado sus dimensiones. En el plano físico conocemos tres dimensiones, en el astral existen cuatro, en el mental cinco y... para la mayoría de nosotros a no ser que hayamos ascendido a la categoría de Maestros, no podemos ni intuir lo que será una sexta o una séptima dimensión.
      Cada raza desarrolla en si misma la capacidad de moverse en la dimensión que le corresponde según el estado evolutivo alcanzado y ello además de manifestarse en los sueños, le hace ser consciente físicamente de realidades que pasan totalmente desapercibidas por quienes todavía no han accedido a su estado evolutivo.
      Sí es cierto que la Creación es un Sueño de Dios! nosotros formamos parte de este sueño ya sea como actores o espectadores.

      Gracies Olga i Carles 
      Una abraçada 
  3. La interpretación de los sueños y su detenido estudio por los psicólogos esotéricos de nuestra era, darán a conocer al mundo la continuidad del alma en otras dimensiones del espacio, entonces el mundo sabrá que cuando el cuerpo físico del hombre duerme, el alma sigue desarrollando una constante actividad más allá del plano físico.

    Una vida de sueños muy rica y de forma continuada no acostumbra a ser normal. Todo cuanto existe está sujeto a los ciclos de actividad y reposo, incluso los seres avanzados que han obtenido la clarividencia superior en distintos planos, también sufren etapas de contenido karmico donde se les niega casi totalmente la visión. Pero esto no significa que hayan retrocedido pues internamente el servicio se sigue prestando y se sigue aprendiendo, aunque momentáneamente el cerebro deje de registrarlo.

    Gracias como siempre Dani por tu presencia y comentarios.

    Un fuerte abrazo

L'evolució a través dels regnes de la Naturalesa !

 

Conferencia a càrrec de Marta Parramon a la Associació d'Amics de India de Barcelona, Catalunya (España) 2001 

Nuevo acercamiento. Nuevos valores !



Conferencia a cargo de Marta Parramon en la Asociación de Amigos de la India de Barcelona, Catalunya (España) 1994