(Los audios en lengua Catalana son traducidos progresivamente al idioma Español)

lunes, 7 de agosto de 2017

7 Arcàngels Constructors/ 7 Energies/ 7 Camins !





El nostre Univers és Septenari.


Tot el que existeix des de el macro fins el microcosmos  evoluciona en cicles septenaris o múltiples de septenaris.
Tota vida manifestada dins de la Creació bé impregnada i dirigida per les 7 Energies o Arcàngels Constructors que son la causa de la seva existència. 
Aquestes grans entitats angèliques provenen de les 7 estrelles de la Ossa Major  irradiant el seu Poder per tot l'univers, transmetent cadascuna d'elles una qualitat i  una aparença específica  a les entitats que vibren en la seva freqüència. 
En l'espectre solar hi podem veure representades les 7 energies en la forma de 7 colors. 

Els 7 Rajos manifesten la Vida de 7 grups de mònades que al encarnar en la matèria segueixen cicles septenaris de interiorització i exteriorització, segons la precessió dels equinoccis, l'entrada en una nova era i la vida karmica d'un Logos Solar, d'un Sistema com el nostre, del Logos d'un planeta, d'una ànima humana o d'una diminuta vida angèlica atòmica.
 Aquestes 7 Energies són (Foc Elèctric). Aquest foc o "voltatge" no pot entrar directament al planeta perquè la seva potent radiació al destruiria.
En tot el que existeix sempre hi ha d'haver intermediaris que fan de transformadors de les energies, emetent i minorant la radiació rebuda i expandint-la en sentit descendent.  
El Logos Solar, Senyor i Creador del nostre Sistema  rep directament en el Seu Cos manifestat les 7 Energies, afegint-hi  la propia Qualitat de l'Amor que està desenvolupant,     les irradia des de el Seu centre Cardíac als 7 planetes Sagrats (els chacras més desenvolupats dins del seu cos) que a la vegada fan  d'intermediaris entre el  Logos  Creador i els planetes que no son sagrats.  
Els planetes sagrats son: Mercuri, Venus, Júpiter, Saturn, Urà, Neptú i Vulcà. Aquest darrer, encara no s'ha concretat físicament,  però ja te construït el seu cos eteri i això vol dir que està construïnt un cos físic que algún dia, probablement en altres ancarnacions, veurem físicament.  

La nostre Terra no és un planeta sagrat. Això vol dir que comparant amb l'evolució humana,  encara no respon a la seva  Ànima, aquesta observació ens dona a entendre que encara no és un deixeble dins de l'evolució Solar.

Quant les 7 energies se'n dividit i subdividit al descendir a través d'infinitat d'intermediaris, s'ha  minorat en gran manera la seva radiació. Tot i això, la humanitat no està preparada encara per poder assimilar la seva intensitat i poder elèctric. Encara caldran alguns intermediaris abans de poder-les rebre sense perill de ser destruïts. Aquests intermediaris son els membres de la Jerarquia que actualment estan encarnant.

De la mateixa manera com ho fa el Logos Solar i per analogia  totes les entitats vivents que estan desenvolupant els seus chacras (centres receptors i distribuidors de les energies), el Logos planetari  les rep en el seu centre coronari (Shamballa) i les expandeix impregnades de la seva qualitat predominant Intel·ligent.
Els  chacras principals del Logos planetari son els 7 regnes de la Naturalesa:

Shamballa- Jerarquia - Humanitat - Animal - Vegetal - Mineral i Elemental. Aquest darrer pertany al regne dèvic. 

Cal destacar que les 7 energies Constructores  sorgeixen de la seva Font principal, la Ossa Major i que estan formades per infinitat de entitats angèliques i de nivells evolutius molt diversos. Cada energia confereix un caràcter i unes tendències específiques. En realitat els 7 Rajos s'expandeixen per tot el planeta però això no vol dir que responguem a totes les energies, perquè com hem dit al principi tot depèn dels nostres orígens monàdics, de la qualitat de la nostre ànima, de la personalitat que estem desenvolupant en una vida determinada i de la influència dels astres sobre el planeta en el seu moviment per l'espai.

L'entrada de la nova era te una importància primordial per la humanitat degut a la influència del setè Raig que ens transmet el planeta Urà, regent d'Aquari.
Arribats als regnes de la Naturalesa ens centrarem en els Intermediaris entre Shamballa i la Humanitat. Aquests  intermediaris son
La Gran Fraternitat Blanca. La Jerarquía d'Éssers espirituals que han passat en èpoques molt llunyanes per el regne humà, en assolit el nivell més elevat dins d'aquest regne i en entrat amb ple dret dins dels regnes superiors que  están molt per sobre de la comprensió humana.
La Jerarquia està composta de Mestres de diferents graus i diferents Rajos monàdics i el seu mes gran representant  i guia es Crist, (Mestre  de Mestres i d'Àngels i d'homes) Ells guien el destí del planeta inclosos tots els regnes de la Naturalesa, sacrificant la seva "Vida" i evolució superior per Amor i Compassió. 

El Mestre i l'Ànima humana, internament son una sola Entitat, no estan separats, perquè l'Ànima es Una. Per això, quant busquem  al Mestre  estem esperant retrobar-nos internament a nosaltres mateixos que som la pròpia Ànima.
Un deixeble que serveix i està en contacte amb el superior i es conscient de ser la propia Ànima, també fa d'intermediari entre la Jerarquia i la humanitat.
Les energies son rebudes per tots els éssers vivents, però la manera com s'utilitzin determinarà els resultats y la orientació en el camí de la vida interna i externa.
           
Com podem veure en tot l'univers existeixen jerarquies espirituals que, com una gran escala cadascú ocupa el graó que li correspon, agafats de la ma per ajudar-nos mútuament a ascendir en el camí que  condueix al regne superior.

 Marta Parramon 



9 comentarios:

  1. Molt ben vingudes un altre cop les teves paraules Marta!

    Després d'un parèntesi al que ja ens tenies mal acostumats, inicies un tema molt interessant com ho és el de les energies còsmiques.

    Personalment m'anirà molt bé el poder tornar a comptar amb les teves entrades, ja que des de ja fa un temps vaig llegint el Tractat de Foc Còsmic del Mestre D.K., i la seva força complexitat de conceptes la podré alleugerir amb la teves explicacions, més apropiades per a persones que no tenim un grau de coneixement tan elevat com els estudiants dels llibres blaus.

    Benvinguda de nou Marta i una forta abraçada
  2. Aquest parèntesi Dani ha estat obligat hi ha durat més temps del que tenia previst. Tot hi això torno a estar aquí per seguir compartint amb tots vosaltres allò que sent la meva ànima i que pot donar de si mateixa.
    Aquest tema de les energies no el podem deslligar de res que estigui relacionat amb l'evolució planetària. És necessari conèixer per poder comprendre com funcionen,quina n'és la la causa i com es desenvolupa.
    Al començar a llegir el Foc Còsmic del Mestre DK, bé a ser com voler aprendre a tocar el violí. Al principi és difícil, hem d'adoptar una posició incòmoda i ens fan mal les mans, i el pitjor és que no en podem treure ni una sola nota afinada. Potser ens desanimarem hi preferirem deixar-ho per començar amb un altre instrument que sigui més fàcil de dominar.
    Però si seguim constants en la dedicació a pesar de les incomoditat i la falta de resposta als nostres esforços, un dia molt especial, li traurem una nota afinada que ens arribarà a l'ànima. Aquesta nota ens indicarà que comencem a dominar l'instrument.
    Quant oblidem la tècnica i ens deixem portar pel cor, entre l'instrument i nosaltres desapareixeran les distàncies, ens haurem convertit en un sol instrument; en una unitat que vibra conjuntament en la mateixa sintonia,completament compenetrada.
    Llavors podrem interpretar la bellesa i l'escènica que sorgeix d'aquesta fusió. Serà una música sense forma que ens omplirà l'esperit.

    Gracies Dani per aquest retrobament que m'ompla d'alegria

    Una forta abraçada

    Marta
  3. Hola Marta! es un verdadero placer poder contar de nuevo con tu presencia por aquí, muy bienvenida de nuevo, también yo te echaba de menos :)

    Aún no leí este potente libro al cual haces referencia aquí, y no sé de qué habla Dani cuando habla de libro azules...intuyo que serán los libros que esperan a los estudiantes que siguen caminando. En fin, aún sigo estudiando el libro que me recomendaste sobre los rayos y releyendo el libro de P.Pavri al compartirlo gracias a Dani con más amig@s que están interesados en la Teosofia, por ahí ando por ahora.

    Dices: 'Las energías son recibidas por todos los seres vivientes, pero la forma en que las utilizamos determinará los resultados de nuestra existencia.' Esto siempre fue así a mi entender, o es que ahora va a ser más potente, diferente, severo, selectivo...?

    Hasta pronto querida Marta, y gracias por estar.

    Un abrazo! Marcos
  4. Hola Marcos,
    Yo también estoy muy contenta de poder seguir compartiendo con vosotros nuestras inquietudes.
    Los libros azules a los que se refiere Dani,creo yo, que son toda la colección del Maestro Tibetano escritos por Alice Bailey. El titulado (Fuego Cósmico)como da a entender su nombre, trata sobre Cosmologia. Yo siempre he creido que es el más difícil de asimilar pues, aunque alguna vez menciona la evolución humana,en realidad está dirigido al estudio de lo Universal.

    En respuesta a tu pregunta de si esta vez va a ser diferente, te diré que (Si).
    Todo en el universo gira sin parar, tal como lo hacemos los seres humanos en la rueda de encarnaciones.
    Nuestro Sistema Solar ha entrado en un ciclo que se repite cada 25.000 años regido por la constelación de Acuario. Pero lo más extraordinario es que el ciclo menor de 2.500 años que dura toda una era, coincide también con Acuario. Vemos que la misma energia se junta para producir grandes mutaciones en todo el Sistema.

    Urano, el Iniciador, trae nueva Vida y la oportunidad de llevar a toda la humanidad a niveles superiores de consciència, a la entrada en un camino muy superior al conocido hasta ahora. Los teoricismos no nos van a servir, porqué el 7º Rayo va a concretar lo que todavia permanece oculto. Será una era en que la humanidad aprenderá a construir formas conscientemente. Puede ser una bendición, pero también un peligro. El aspecto emocional irá quedando relegado a un segundo término. De ahi la necesidad de elevar las energias del plexo solar al corazón, para que el Amor guie siempre a la mente.

    Pero no podemos olvidar que todo cuanto existe dentro de nuestro planeta forma parte del Cuerpo del Señor del Mundo, nuestro Logos Planetario. El está pasando por las crisis iniciàticas en su etapa evolutiva cósmica y los reinos de la naturaleza (sus chacras principales) nos vemos convulsionados por Sus crisis y estados de consciéncia.
    El número 7 es un número sagrado. En la geometria i las matemáticas
    se configuran los anteproyectos de la creación de las formas. Esta nueva era intruduce a la humanidad en la mágia consciente creadora de formas. La mente dará un giro muy importante y las formas físicas como consecuencia también cambiaran.

    Actualmente el 7º Rayo está entrando en nuestro sistema solar a través del planeta Urano, planeta considerado sagrado por ser un (Gran Iniciado) dentro de la Logia Solar. En Astrología asotérica se lo define como el (Hierofante) el Gran Iniciador.

    El séptimo Rayo está representado como el Mago Creador de formas, unido estrechamente al primer Rayo, el Gran Destructor. El primer Rayo representa al Espíritu y el séptimo la Materia. Son dos extremos de una misma energia, uno manifestándose en lo más sutil i el otro en lo más denso.
    Siempre deben existir intermediarios que aminoren las energias entrantes, aunque en esta etapa evolutiva del planeta se produce una excepció en ciertos niveles.

    Shamballa Conoce i Manifiesta la Voluntad y el Poder de Dios (nuestro Logos planetario)y es a través de Shamballa que estas energías de Acuario son dirigidas directamente a la humanidad avanzada, sin que la Jerarquia haga de intermediaria.
    Esto se debe a que la Jerarquia también está dando un paso hacia niveles superiores, " empujada " por gran cantidad de seres humanos que estan preparados para ocupar su lugar.
    Sin embargo para los cuerpos físicos y psíquicos y mentales, especialmente de quienes se resisten a adaptarse a los cambios, la radiación de estas energias les trae grandes desajustes y problemas de todo orden.
    Intentemos vivir las crisis como la oportunidad que se nos da de aprender a vivir de una forma nueva.
    Acuario Traerá el Nuevo Orden Mundial, aunque al principio el desorden es lo que imperará.

    Gracias Marcos por la oportunidad que me das de ampliar mis comentarios.

    Un abrazo

    Marta
  5. Muchas Gracias querida Marta por tu extenso comentario que me ha esclarecido total-mente sobre este tema de actualidad. Aquí, en la casa donde vivo, rezamos a diario mandando nuestras mejores energías al planeta en general y hacia Shamballa, pero también y a la vez, estamos atentos a lo largo del día por si podemos ayudar a alguien en algo en su realidad. También creé un grupo en facebook y he organizado un rezo común para ciertos días claves de diciembre a una hora precisa cada día elegidos. Ya se apuntaron unas 30 personas :) No sé, pero es lo que me salio hacer :)

    Sé que no estáis en facebook ni tu ni Dani, pero si os apetece ya os diré cuando es porque evidentemente que estáis muy cordialmente invitados.

    Mientras te dejo un fuerte abrazo querida Marta y muchas gracias por tu ayuda.

    Marcos.
  6. Me alegra muchísimo que hayas formado un grupo Marcos, además de la respuesta a colaborar de de tantas personas que como tu, manifestais amor y buena voluntad.

    Muchos de los que hemos seguido durante algun tiempo los estudios deL Maestro DK, cuando se acerca la Luna Llena (período en que la luz reflejada de la Luna disipa las tinieblas simbólica y realmente), realizamos el acercamiento al Maestro o a la pròpia Alma, pronunciando mentalmente la "Gran Invocación", visualizando a la humanidad e invocando Luz, Amor y el Poder para que la mente de los seres humanos se ilumine, los deseos esgoistas sean relegados al pasado y nazca el amor en los corazones.
    La Buena Voluntad debe transformarse en Voluntad al Bien, una octava superior a la que estamos empezando a responder. Esta energia proviene de Shamballa y nos da el Poder y la fuerza suficiente para resistir estas tremendas energias, transmutarlas y así contribuir a transformar el mundo.

    Un fuerte abrazo Marcos

    Marta

  7. Disculpad mi torpeza al referirme a los libros azules. A veces no recuerdo que las respuestas pueden ser leídas por otras personas y doy (erróneamente) por sentado que todo el mundo entiende mi manera de expresarme.

    Me refería, como bien dice Marta, a los libros escritos por A.A. Bailey en referencia al Maestro Tibetano.

    Gracias Marta por tu estupenda explicación a la pregunta de Marcos. Tu profundo conocimiento de la materia nos ayuda en gran medida a todos, los que tenemos unos mínimos conocimientos y los que empiezan a adquirirlos.

    Es un placer poder compartir con todos vosotros este largo viaje.

    Un abrazo global
  8. Hoa Marta,
    Gràcies per estar aquí altre vegada,
    Tema de profunditat excelsa el que comentes.
    Siguem aquests portadors de renovació i llum que ens regalen si estem oberts aquestes set energies.


    Una abraçada.
  9. Aquest tema Olga i Carles ens dona la Clau de l'existència del nostre Univers.
    Tot en absolut, cada persona, animal, vegetal, mineral i en definitiva, tots els elements, vibren de manera més pronunciada amb algun d'aquests 7 Rajos Constructors que regeixen els 7 Planols o nivells de consciència.
    El tema es pot ampliar moltíssim, però és bastant complex i ha vegades ens pot costar d'entendre, tot hi que nosaltres mateixos formem part d'aquestes energies, en realitat desconeixem el seu significat més profund.
    Estem aquí per intentar descobrir quin d'aquests 7 Camins és el nostre.
    Seguirem investigant...

    Una forta abraçada

    Marta

Estem imprimint un nou ritme a la vida !


                                     


Un dels grans fenomens del nostre temps és la mutació, el canvi i el moviment. 
Els grans canvis que sempre ha viscut la humanitat en estat presidits per crisis de adaptació i reajustament produïts  
per la entrada del  Primer Raig que crea mutació.

Els èters s'estan transformant !
La transmutació és moviment hi quant hi oposem resistència ho convertim en quelcom estàtic, en un dogma.
La mutació crea efectes transcendents  promovent la bona voluntat dels milions de bones persones que no s'oposen al canvi i contribueixen ha construir un món millor. Però també crea traumes biològics al fluir a través dels cossos eteris que responen a altres freqüències vibratòries. 

La magnitud destructora d'aquestes energies està penetrant en les cèl·lules dels cossos físics, i per poder-les resistir haurem d'haver desenvolupat una serie de neurones i cèl·lules dins del cor que desconeix l'home comú.
Son energies que produeixen alliberació, trastocant la vida de tots els regnes de la naturalesa, creant grans desajustaments en els cossos eteris i produint alteracions psíquiques, psicològiques i físiques generals. 

 Aquesta energia estimula de forma extraordinària totes les tendències dels individus  tan si estan evolucionats espiritualment com si viuen únicament  per satisfer els seus desitjos personals. 
La diferència en els seus efectes consisteix en la forma com son assimilades, i si se'n despertat o no els chacras superiors al plexe solar (cardíac i el laringi) . 
El sistema nerviós és el conductor de les energies distribuïdes per el cos eteri afectant a tot l'organisme. 
Aquest Foc Elèctric al circular a través dels chacras, destrueix  les obstruccions que troba al seu pas produint grans i perilloses alteracions en el comportament humà.

Només les ànimes molt avançades responen a aquestes energies encara que, segons ens diu el Mestre, hi ha molt poques ànimes de primer raig encarnades.
Actualment hi ha personalitats que responen al primer raig, però quant no s'ha cultivat l'amor i la comprensió, son destructives i violentes, com en el cas d'una guerra.
La política està regida per el primer raig, però en general  el que predomina son les personalitats.
Hi ha certs sectors pol.lítics que estan tractant de paralitzar la mutació amb les seves idees conservadores i caduques, que ja no hi tenen lloc en aquesta nova era.

Cal  despertar el centre cardíac, perquè encara hi ha molts polítics en diverses parts del món que  malauradament actuen induïts per els dogmes, les supersticions i els odis, únicament en despertat les energies  dels chacras inferiors (plexe solar i el sacre) conduint-los  a les confrontacions, a la intolerància i a la violència en general.
Molts en desenvolupat la ment i això ho podem comprovar per la predisposició al diàleg, però la ment per si sola també és destructiva quant no hi ha la comprensió  que surt del cor.
És necessari pensar en termes de humanitat i deixar els personalismes  i l'individualisme  relegats al passat. 

Una Ànima de Primer raig de categoria espiritual molt superior a la humana va encarnar avançant.se  a la nostre època actual per donar a conèixer al món que la mort no existeix, que l'ànima perdura  més enllà del pla físic  i que existeix la oportunitat d'evolucionar, reencarnant  tantes vegades com calgui  fins alliberar-se del sofriment per mitjà de les lliçons apreses en cada encarnació.  
També va donar a conèixer al món l'existència d'una Jerarquia espiritual de Mestres i d'Àngels, que sempre en vetllat per conduir a la humanitat a nivells superiors on Ells han arribat i alliberar.nos  per sempre del sofriment. 
Aquesta  gran Ànima va ser H.P. Blavatsky, que va haver de patir greus  malalties "cremada" literalment, per la força destructora del primer raig.  

Las revelacions ocultes contingudes especialment
en la seva gran obra " la Doctrina Secreta" no havien estat donades mai al món, tot just ara alguns éssers humans preparats que responen a les energies superiors de la nova era, comencen a desxifrar el significat ocult i el simbolisme que amaguen les seves paraules.   
Totes les seves obres van sorgir de l'Ashrama  del Mestre Moria (el seu Mestre) del qual ella n'era deixeble molt avançada.  Podem dir que tot el que Blavatsky ens va oferir porta impresa l'energia del Primer Raig.  
La ignorància, les crítiques i les injuries a que es va veure sotmesa durant tota la seva vida,  per aquells que no comprenien les seves ensenyances, o no creien en el món ocult, li va crear tota mena de dificultats psicològiques degut a la seva gran sensibilitat.  
Però la força de l'ànima li va donar la fortalesa suficient per dedicar tota la vida al Servei  i a  revelar  Realitats transcendents a la humanitat.    

Cada vegada que han encarnat a través del temps éssers espiritualment avançats, que   han obert nous camins per la humanitat trencant esquemes de forma radical i formes d'entendre la vida, han introduït en el planeta el Primer Raig.  
Ens preguntem amb quins elements comptem per fer front a la crisi actual ? 
Krishnamurti  ens ha donat a conèixer Agni Yoga. El Yoga de Síntesi. El Yoga de la Nova Era. 

Si som capaços d'aplicar-ho a la nostre vida i trencar amb tot l'establert, contribuirem a obrir aquesta nova etapa del Camí que ens encaminarà envers  el Nou Ordre Mundial.

Krishnamurti ens senyala el Camí amb,
    "La Doctrina del Cor"
                                                      
                                                                  Marta Parramon


5 comentarios:


  1. Muchas gracias por tu palabras Marta. Y si, no hay otra que seguir La Doctrina del Corazón!

    Un abrazo y saludos para todos :)
  2. Només dir que és un magnífic article Marta.

    Gracies per permetre'ns anar aprenent mica a mica.

    Una abraçada
  3. Gracias a ti por tu constancia e interés Marcos.

    Todos los grandes seres que nos ha dado a conocer la historia, han encarnado el Amor en si mismos y enseñando a la humanidad que éste, es el único camino que nos puede liberar.

    Un abrazo

    Marta 
  4. Agraeixo molt els vostres comentaris i opinions Dani.
    Crec que al conèixer una mica més a fons com influeixen els set rajos sobre el planeta i específicament sobre la humanitat, ens pot ajudar a comprendre el perquè de moltes coses que estan passant ara i que en passat a través dels segles i també, a reconèixer en nosaltres mateixos la manifestació d'una d'aquestes set energies creadores.
    Conèixer l'estímul que crea en les consciències la influència d'un raig, és quelcom que ens introdueix en el món ocult de les energies i ens acosta a una unió més estreta amb el regne angèlic.

    Una abraçada

    Marta
  5. Gràcies...
    La LLum que s'acosta és tan poderosa....
    Estiguem preparats des del silenci, la bona respiració i el bon contacte amb la Veritat.




    Una abraçada.


L'alliberació de l'àtom i el seu significat ocult !





Tot-hom coneix en més o menys detall el gran descobriment fet per la Ciència en el segle passat sobre la alliberació de l'energia atòmica. Des de llavors la ciència a donat passos de gegant  basant-se en aquest descobriment.
Malgrat la destrucció que va provocar el llançament de la bomba atòmica i el sofriment produït a milers d'éssers humans, des de l'angle ocult aquesta alliberació te un significat crucial per la evolució de la consciència humana.

Tots aquells estudiants d'esoterisme que coneixen d'alguna manera el cos eteri humà, saben de l'existència de set chacras  receptors i distribuïdors d'energies i que entre un i un altre hi ha una trama etèria reforçada que fa de protecció, per no permetre la lliure circulació de les energies més enllà  dels chacras que no en despertat.  Les úniques energies que poden travessar-les son les que vitalitzen l'organisme, el que coneixem com, prana solar i planetari.


Son set chacras principals que corresponen a diferents estats de consciència pels que passa tot ésser humà durant la seva evolució fins alliberar-se i pot entrar al regne superior.
Per fer-ho més planer i comprensible i com ja varem comentar en un article anterior, cada pla o estat de consciència es divideix en set nivells. En aquest cas que tractem  parlarem del pla físic planetari hi humà.

Dels set nivells de cada pla,  tan si fem esment al  físic, l'astral o el mental, el superior o setè sempre és l'atòmic, però manifestant-se a octaves superiors a mesura que la entitat de qui parlem, un Logos o un ésser humà, s'ascendeix en l'escala evolutiva.

Totes les entitats dins dels regnes de la Naturalesa estem submergits dins de l'aura etèria del planeta i a la vegada cada vida individual disposa de la pròpia aura que irradia els seus estats de consciència. Aquesta energia etèria pròpia on hi estem submergits, s'interpenetra amb  les energies que formen els cossos físic, astral, mental i egoic, si és que l'home ja respon a la vibració superior de lÀnima.

Si sabem que cada chacra està separat dels altres per aquesta energia o trama etèria que fa de protecció. Ja veureu que per analogia, tot es reprodueix de forma similar en la vida de la Naturalesa.  
Fet aquest preàmbul  tornarem al  tema del principi sobre el que representa per la humanitat el fet que la ciència hagi aconseguit alliberar l'energia continguda en l'àtom.
També és necessari recordar que per poder comprendre les coses importants que esdevenen al món, ja sigui degut a la investigació científica o altres fets importants de repercussió mundial, ens estan indicant un canvi en la consciència  general de la humanitat.  

La alliberació de l'energia confinada dins de l'àtom  amb el llançament de la bomba atòmica va esquinçar la trama física-etèria planetària que separava i "protegia" del contacte directe amb el subpla astral inferior a tots els regnes de la Naturalesa.  
Recordem que la Terra és el cos físic del nostre Logos planetari i a la vegada és un chacra menor en el cos del Logos Solar i com a tal, disposa de la protecció que tot chacra conserva fins el moment en que les energies superiors poden traspassar-la degut a haver assolit un estat de consciència superior.

Aquest descobriment sobre l'àtom ens confirma que la humanitat en general, ha assolit el control del pla físic . Això vol dir que ja no és el centre d'atenció perquè l'hem desenvolupat al màxim i per altre part, hem obert pas a una nova dimensió de la qual, a mesura que passin les dècades en serem més conscients. 

Però no oblidem que la afluència de les primeres energies que en penetrat, en estat las del nivell més inferior del pla astral (el primer començant per vaig) amb el qual encara hi ha moltes persones en el món que s'hi identifiquen.   


Altres conseqüències son l'entrada de entitats habitants del pla astral, algunes d'elles son angèlicas i d'altres no ho son perquè pertanyen a altres evolucions astrals que desconeixem. En aquest pla com en tots els altres hi ha entitats dels set nivells de consciència, els quals es comunicaran amb els éssers humans que responguin a la seva vibració, des les superiors fins les més inferiors.
Les entitats del pla astral poden descendir al físic sense impediments, (el superior sempre inclou l'inferior) però no passa el mateix amb els que s'estan desenvolupant en el pla físic ja que només es podrà ascendir si el nivell de consciència s'ha elevat el suficient.

Aquesta obertura també ha permès reencarnar més ràpidament a les ànimes que estaven preparades per fer-ho.
Però també en trobat la oportunitat fàcil aquells éssers humans  que després de la mort física no van poder ascendir més enllà dels nivells inferior astrals degut a la forta atracció per la vida de desitjos i aquesta porta etèria que l'home ha obert,  els ha precipitat de nou a la encarnació.

Podem comprendre doncs el perquè en el món hi ha grups de persones que expressen estats de consciència tan diversos.  
Després d'haver fet aquest raonament i si estem interessats en comprendre quelcom sobre els esdeveniments mundials des de l'angle de l'ocultisme, podrem descobrir per nosaltres mateixos la realitat de que:
La humanitat evoluciona i ens estem introduint en una nova consciència. Per conquerir els nivells superiors hem de pagar un preu molt alt i  no es pot "donar a llum" de forma natural si no és amb dolor.

Els grans canvis sempre venen de dins a fora  i quant aquests es produeixen externament i en aquest cas concret en que la consciència astral ha substituït a la física  en sentit ocult, està rebent o ha rebut la primera iniciació menor i l'entrada en una nova entrada del Camí.  


Marta Parramon.



10 comentarios:

  1. Molt interessant Marta. No se m'havia ocorregut pensar que l'envoltori etèric de la Terra havia estat trencat per les explosions atòmiques.

    Divago ara una mica, doncs, si es va produir un mal a la Terra, com s'ha recuperat aquesta del m al fet?, i perquè es va permetre aquest mal per la Jerarquia (se que van estar a punt d'intervenir a la 2a. Guerra Mundial però no ho van fer)?

    Gràcies Marta per les teves sempre interessants entrades que ens fan pensar.

    Una abraçada
    Responder
  2. Amb el Vicenç Beltran havíem parlar sovint sobre aquest tema Dani - sempre però aplicant la analogia hermètica- per poder comprendre que l'ésser humà avançat és l'instrument que utilitza la Jerarquia i l'encarregat de mostrar en el pla físic allò que ocultament en nivells interns ja s'ha produït.
    Jo no crec que aquesta ruptura hagi estat transitòria, sinó que és un fet permanent que encara que s'ha produït en els èters físics, reflecteix un estat superior en la consciència del Logos. Quant es viu una crisi iniciàtica sempre es produeixen expansions de consciència significatives i això potser nosaltres no ho viurem en aquesta vida, però quant es produeixin,la ciència podrà demostrar l'existència de l'ànima, la continuïtat de consciència en altres dimensions de l'espai i la vida d'altres entitats pròpies d'aquesta nivells.
    No oblidem que el concepte que en tenim del temps en el pla físic, és molt limitat i més comprimit que en els nivells més subtils on els esdeveniments s'hi produeixen molt abans.
    El Mestre Tibetà ens diu que aquest fet estava previst des de un temps molt llunyà per el Senyor del Món. Va ser des de Shamballa que es va introduir en la ment científica la voluntat d'investigar, descobrir el radi i posteriorment el contingut de l'àtom. M.Curí i el seu marit eren dos deixebles dins de la Jerarquia que van encarnar amb aquest propòsit.
    El fet que l'home en part hagi utilitzat aquest descobriment amb finalitats vèliques, és quelcom que els Mestres no en pogut evitar, perquè per sobre de la Seva voluntat hi ha Entitats molt poderoses que regeixen i apliquen la Llei del karma i en el designis dels quals no hi poden interferir. Sempre que s'ha de rebre una iniciació, abans es produeix una precipitació del karma que permet "treure's pes del damunt" per poder ascendir al graó superior.
    La fita que tenim per davant, el planeta i tot el que hi viu hi evoluciona dins seu, és convertir-nos en radioactius. A mesura que la consciència s'expandeix, la radiació augmenta i aquest és un símbol molt positiu des de l'angle esotèric, encara que produeixi moltes alteracions en els cossos físics de tots els regnes de la Naturalesa.
    Per altre part el fet que s'hagi trencat la protecció etèria del planeta, malgrat la les alteracions que s'estan produint en la força dels elements, dels quals n'estem constituïts, des de la visió oculta significa una gran expansió de consciència planetària. Una obertura de consciència que en el moment oportú s'havia de produir.
    El problema consisteix en que quant quelcom ens fa patir ens espanta, ens centrem només en els efectes i els trastorns que produeix en les formes.
    Per arribar a comprendre internament aquesta realitat i els efectes tan extraordinaris i significatius que produeix en la consciència humana, ens cal haver assolit un nivell molt elevat de comprensió, de que les formes no son el real. Ho sabem intel·lectualment, però a la practica la nostre consciència encara s'identifica massa amb el cos físic.

    Una abraçada Dani
  3. Gràcies per l'explicació Marta. Pels que ens estem iniciant en aquestes matèries és una sort poder disposar dels teus coneixements. La diferència entre uns i altres és molt marcada i això de vegades em fa veure la distància que ens separa i desanima una mica, però entenc que tot requereix d'un aprenentatge i que les coses arriben quan han d'arribar i quan s'està preparat per rebre-les, no abans.

    La impaciència és un dels aspectes que m'he de treballar.

    Una forta abraçada
  4. Tu ho es dit Dani,(les coses arriben quant han d'arribar).

    No et pensis que el que jo se demostra que hi ha una gran distància entre la meva consciència i la teva o amb altres amics que seguiu aquest bloc. Si ho creus així, és que jo he fallat en la meva manera de transmetre aquesta ensenyança.
    El que jo intento transmetre ens hauria de fer sentir més units i molt més propers internament,sabent que formem un front comú.

    Quant vaig conèixer al Vicenç B. amb vaig sentir com un ésser insignificant al seu costat, però al mateix temps per mi va ser com descobrir en mi mateixa unes possibilitats enormes de poder entrar en el coneixement de la vida oculta. Al cap de poc temps vaig començar a ensenyar guiada per la meva ànima. Primer repetint el que llegia però amb unes ganes enormes de compartir i ensenyar el que anava descobrint. Al pas dels anys el coneixement es va anar transformant en comprensió i va començar a formar part de la meva vida. Tot hi això, mai m'he plantejat si era superior o inferior que els estudiants que tracto d'ensenyar el que jo he comprès.
    Recordo molt sovint les converses que el grup o individualment teniem amb el Vicenç.
    Un dia li vaig preguntar quina raó hi podia haver que jo l'hagués conegut a ell i m'hagués sentit tan atreta per les ensenyances del M.T. que ell ens transmetia.
    La seva resposta va ser aquesta... (Hi ha unes raons karmiques que uneixen a les ànimes una vida rera l'altre. Una atracció interna que destrueix les separacions)
    La diferència entre ànimes no existeix,l'únic que ens pot separar son les personalitats.
    Amb això intento dir.te Dani que com ja saps molt bé,tot té una raó de ser. Les persones o(ànimes) no coincidim per casualitat sinó per causalitat, i la raó de que haguem encarnat en una mateixa època és degut a que estem fent un servei comú. Cadascun des de la seva pròpia visió i possibilitats, ja que no podem oblidar que hi ha vides que tot hi estar molt avançats espiritualment, ens podem veure limitats pel karma que encara ens queda pendent.
    És molt normal desanimar-se quant estem dedicant la nostre vida al bé dels altres, transmetent les ensenyances espirituals i no rebre la resposta interna que desitgem,
    però això acostuma a ser bastant normal.

    Un consell que el Tibetà repeteix sovint en els seus llibres és aquest:
    "No podeu ser inofensius si no us oblideu de vosaltres mateixos"
    Nosaltres sabem que l'amor no es demostra només transmetent ensenyances espirituals, sinó actuant com el que som en essència. La consciència egoica no coneix ni li atrau la autocompassió, ni les depressions que sovint viu la personalitat humana, en el seu nivell només existeix el grup i la unitat.

    Una cosa que he après en els anys que porto en aquesta vida -que son bastants- és que
    la solitud és una companya inseparable quant hem iniciat el camí ascendent. Això no vol dir soledat i marginació social o familiar- que ha vegades pot ser que sigui així- sinó una solitud interna que ens far viure un estat de consciència en tensió permanent. Es com trobar-se en la corda fluixa i procurar mantenir l'equilibri sense decantar.se cap als extrems.
    Aquesta és la vida del deixeble que està consagrat al servei de la humanitat.

    No et deixis vença pel desànim Dani, no ens ho podem permetre!
    Una forta abraçada

    Marta
  5. Gràcies Marta per les teves encoratjadores paraules.

    En absolut falles a l'hora de transmetre les ensenyances. La teva humilitat es prou notòria. Es per banda meva que vull corre massa i tot té un procés, un lent procés d'aprenentatge, assimilació i pràctica de lo aprés.

    Probablement com dius, les circumstàncies kàrmiques tinguin un paper preponderant en l'assoliment dels objectius que m'agradaria aconseguir. Primer he de netejar la meva pròpia casa abans de poder voler rebre a convidats.

    Gràcies com sempre Marta pel teu esforç. El bagatge de persones que porteu ja temps dedicant-vos a aquestes tasques ens ajuda força als que tot just estem començant.

    Una forta abraçada
  6. Hola Marta!

    Quiero darte las Gracias por tu entrada especial sobre el átomo y todos los comentarios que leí entre Dani y tu, gracias a los dos.

    No entro a debatir porque estoy bastante cansado y actualmente mi Ser pide reposo, sin más. Pero volveré cuando pueda para profundizar sobre este tema si algo queda en la sombra cuando lo releeré.

    Mientras te deseo a ti también un buen descanso durante estas fiestas y que sean muy felices y a tu gusto. Un fuerte abrazo querida Marta.
  7. Hola Marcos,
    Como siempre soy yo quien tiene que agradeceros que me permitais exteriorizar lo que siento.

    Felices Fiestas Marcos

    Un fierte abrazo
  8. Que passeu molt bones festes i que el proper any sigui un any d'ilusions complertes i ple d'alegries.

    Una forta abraçada Marta
  9. Jo també us desitjo molt bones festes i que l'entrada al nou any ens marqui a tots una trajectòria plena d'esperances que puguem realitzar.

    Una forta abraçada Dani

    Marta
  10. Marta,
    LLegir aquest artícle, em produeix esgarrgifances a la pell, però és una esgarrifança, quelcom estraorininaria...
    Tot és tan significatiu...
    Explosions que a nivell físic es veuen sempre negatives, però el seu núcli ens avisa de les seves productives alliberacions de diversos energies i cosos que encara desconeixem, però a la vegada totalment necesaries per la la Sagradfa Evolució del Planeta.

    Gracies.
    Una abraçada.