(Los audios en lengua Catalana son traducidos progresivamente al idioma Español)

martes, 8 de agosto de 2017

Intervenció Angèlica en els fenòmens parapsicològics !




Actualment la investigació que realitza la ciència parapsicològica ha d'afrontar una serie de problemes que se li presenten a l'hora d'interpretar correctament les formes psíquiques, que en conjunt, formen els ambients psíquics de la humanitat. 
En la seva gran majoria els psicòlegs quant analitzen un cas, general o particular, encara en fan una interpretació que es base en el tradicional i arcaic, per això el problema és més difícil de resoldre quant intenten trobar el significat de les formes creades que hi ha en l'ambient astral o psíquic.
Un dels grans problemes és que el cos astral dels éssers humans actualment encara posseeix  un gran poder a l'hora de crear formes, degut a la tendència emocional i de desitjos incontrolada. 

El cos astral emet unes  potents vibracions  que impregnen l'espai d'energies perjudicials i que al agrupar-se produeixen  formes astrals mol nocives que es mantenen sobre l'aura planetària condicionant els desitjos, les emocions i els pensaments dels éssers humans. 
Però com ja sabem, el principi de dualitat existeix en tots els nivells i estats de consciència dins d'aquest univers i per tant, també es produeixen reaccions astrals que atrauen energies psíquiques de caràcter positiu, que al precipita-se sobre l'aura planetària creen sentiments, emocions i  impulsos de bona voluntat que son exterioritzats per aquells éssers humans integrats espiritualment.

En cada investigació i estudi  parapsicològic realment seriós s'haurà de tenir en compte l'existència i activitat d'aquestes aglomeracions d'energia psíquica que es troben en certs nivells del pla astral i reconèixer que la seva radiació i influència magnètica es reflecteix en tots els sectors de la vida organitzada de la humanitat, especialment en aquelles persones que son potentment  psíquiques en els seus diferents nivells d'expressió i estats de consciència. 
Si això es té en compte s'establiran les bases d'una nova investigació científica de l'estudi de la parapsicologia, dels fenòmens psíquics de caràcter inferior i nocius que son mes frequents  degut a l'escassa evolució mental i psíquica de la humanitat i els de tipus superior sorgits de la activitat emocional dels éssers humans dotats d'una elevada integració espiritual.  

Si no es fa aquesta classificació entre les diferents formes psíquiques no serà possible explicar de forma convenient alguns dels fenomens parapsicològics que s'estan estudiant actualment, així com els que s'aniran produint a mesura que la humanitat evolucioni. 
Quan existeixi un control de les tendències psíquiques i s'elevin les energies del plexe Solar al centre Ajna, des de on s'ha d'expressar la personalitat integrada, es tancarà la corrent d'energia psíquica que prové dels nivells inferiors del pla astral, llavors s'obriran les portes a noves avingudes que donaran accés els nivells superiors on es captaran les energies de bona voluntat i les noves i més gratificants formes psíquiques creades pels deves dels nivells astrals més subtils. 

Per això és del tot necessari un rigorós control astral per part dels investigadors en el camp de la Parapsicologia, especialment en aquest moments de gran  tensió psíquica i dràstiques transformacions planetàries. 
És l'única manera que es podrà extreure l'autèntic significat de tots els nivells del psiquisme, doncs fins ara la investigació parapsicològica només s'ha limitat a analitzar alguns dels fenomens psíquics que es produeixen en els baixos nivells del pla astral. 
En realitat per la seva naturalesa, aquest  fenomens així com la mediumnitat corrent i les materialitzacions físiques només representen  reaccions magnètiques produïdes en l'ambient astral per els éssers humans, aquests ambients son reconeguts com " llocs altament psíquics" i també, els que es realitzen de forma espontània en certs llocs de la Naturalesa en els que per existir un camp magnètic apropiat es produeixen fenomens  paranormals que atrauen la atenció de les masses  i son motius d'interès per els investigadors parapsicològics. 

Tota manifestació psíquica es produeix en l'èter, és el que condiciona qualsevol tipus de manifestació psíquica sigui quin sigui el seu caràcter i significat. l'èter és la substància universal que està en la base de la creació de totes les formes psíquiques, i que generen fenomens parapsicològics, tenint en compte que aquestes formes son construïdes pels deves quant condensen l'energia psíquica.   
Aquesta afirmació hauria de ser considerada essencial en l'estudi parapsicològic, sigui quin sigui el nivell on es produeixi i des de aquest punt de vista, s'hauria d'admetre que  qualsevol fenomen psíquic ha de ser inclòs  dins de l'espai de les grans zones astrals,  on el regne angèlic hi està polaritzat. 

És necessari  explicar de forma correcte els  grans o petits efectes parapsicològics, però  només serà possible si l'investigador decideix  penetrar en les noves dimensions ocultes i aprendre a extreure d'elles tots els possibles significats mentals.
Així serà possible  conèixer la causa de tots els fenomens psíquics  i no solament estudiar els seus efectes en els ambients socials del món, particularment en els éssers humans. Tota forma de psiquisme i tot fenòmen
és un resultat de l'activitat dels deves que ocupen els èters de l'espai. La seva missió és materialitzar els impulsos magnètics humans, transformant l'energia en matèria,
densificant-la fins l'extrem de construir amb ella tota mena de formes i de situacions en l'ambient psíquic de la humanitat. 

En aquestes formes psíquiques a més de ser produïdes per persones de tendències astrals  de baixa vibració s'hi han d'afegir les de certs animals (considerats altament psíquics) com els gats, les serps, certes aus nocturnes com son els mussols.  
El resultat d'aquesta densificació dels èters
o energia  psíquica és l'Ectoplasma, la condensació de l'energia etèria per efecte de la pressió dèvica dels nivells inferiors del Pla astral, fins crear formes objectives de gran
solidesa i persistència. 
Des de el punt de vista esotèric, aquestes formes o materialitzacions son un perill per la integritat espiritual del món, doncs estan enllaçades a altres etapes d'evolució planetària que hauria de haver estat transcendides fa mol de temps.  
La missió futura dels investigadors en la parapsicologia serà "la destrucció d'aquestes formes" i no solament l'estudi dels fenòmens que provoquen en l'èter.
En els moments actuals aquest  estudi preliminar és necessari, però no s'ha d'oblidar que l'activitat essencial  de servei consisteix en " purificar l'ambient astral del món"  

Si deseais ampliar el tema os recomiendo la 
"Trilogía sobre los Ángeles de Vicente Beltran Anglada.


Marta Parramon

5 comentarios:


  1. Complexe i interessant tema Marta. Gràcies un altre cop més per afegir una mica més de coneixement a les nostres ments.

    Una abraçada
  2. Aquest no és dels temes que prefereixo tocar Dani, però com que tot el món ocult està entrellaçat amb la vida dels éssers humans, crec que també s'ha de conèixer i intentar comprendre el perquè de moltes coses que ens passen.

    Gracies pel teu interès

    Una abraçada

    Marta
  3. Muy interesante. Un fuerte abrazo Marta.
  4. Gracias Marcos por tu interés en compartir.

    Conocí a Vicente Beltran Anglada hace más de veinte años i formé parte de su grupo esotérico. Tuve la "suerte" de que mi destino se cruzara en su camino y aprendí muchísimo a su lado hasta que falleció, despertando una parte de mi misma de la cual yo no era totalmente consciente.
    Era un ser espiritual extraordinario como puede verse al leer sus libros, y también como persona.

    Tengo en mi poder una gran cantidad de charlas y conferencias suyas grabadas en cintas de casette, que al escucharlas, me llevan a aquellos tiempos tan extraordinarios para todos quienes le conocimos de cerca.

     Un fuerte abrazo.

    Marta
  5. Purificar el nostre món astral individual ajudarà cada dia en una nova naixença del astral del món grupal.
    Sortir de l'esfera de maya per anar al món del despulladament total per veure i conèixer altres noves latituds.

    Gràcies.
    Petonets.

No hay comentarios:

Publicar un comentario